Απίστευτο πρωτοσέλιδο της «Αυγής»: Ο Μητσοτάκης φταίει και για το τραπεζικό κραχ !
Απίστευτο πρωτοσέλιδο της «Αυγής»: Ο Μητσοτάκης φταίει και για το τραπεζικό κραχ !

Στη μάχη της κυβερνητικής προπαγάνδας καιρό τώρα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», που με πρωτοσέλιδό της ρίχνει την ευθύνη για χθεσινό κραχ των τραπεζικών μετοχών στη ΝΔ.

«Το μεγάλο σορτάρισμα της ΝΔ – Γαλάζια πολιτικά παιχνίδια απελπισίας» είναι ο τίτλος της εφημερίδας που κυκλοφόρησε σήμερα. Στο κείμενο, η «Αυγή» κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «επιχείρηση πολιτικής κερδοσκοπίας», με αφορμή την χθεσινή πρωτοφανή πτώση των τραπεζικών μετοχών.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι υπάρχει: «Επιχείρηση πολιτικής κερδοσκοπίας από τον Κ. Μητσοτάκη με αφορμή τις χθεσινές κερδοσκοπικές πιέσεις στο χρηματιστήριο
Προσπάθεια υπονόμευσης της εξόδου της χώρας με βρόμικη προπαγάνδα για το κόστος δανεισμού και τις επενδύσεις

Σπέκουλα με την οικονομία μετά την αποτυχία της εκστρατείας μίσους για το Μάτι και την αποκάλυψη της διγλωσσίας για το «Μακεδονικό»..«Η κυβέρνηση με σταθερότητα προωθεί το σχέδιό της για ενίσχυση ακόμη περισσότερο της εμπιστοσύνης στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα

Ρε, δεν ντρέπεστε λίγο…», γράφει η Αυγή στο κύριο άρθρο της.
Το πρωτοσέλιδο της Αυγής επισημάνθηκε και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
«Δεν έχετε καταλάβει το σορτάρισμα κινδυνολογίας της Ν.Δ.;» είπε ο δημοσιογράφος της Αυγής Αν. Πετρόπουλος, καλεσμένος στο πάνελ, μιλώντας για το «κλίμα πανικού» που προσπαθεί να δημιουργήσει η Ν.Δ. κινδυνολογώντας για την οικονομία.

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο έγινε θέμα συζήτησης και στο πρωινό πάνελ του ΣΚΑΪ.«Δεν έχετε καταλάβει το σορτάρισμα κινδυνολογίας της Ν.Δ.;» είπε ο δημοσιογράφος της Αυγής Αν. Πετρόπουλος, καλεσμένος στο πάνελ, μιλώντας για το «κλίμα πανικού» που προσπαθεί να δημιουργήσει η Ν.Δ. κινδυνολογώντας για την οικονομία.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications