Σάκης Αρναούτογλου – Ο χειμώνας έρχεται την επόμενη εβδομάδα
Σάκης Αρναούτογλου – Ο χειμώνας έρχεται την επόμενη εβδομάδα

Όλα δείχνουν ότι μετά από μια σύντομη ανάπαυλα καλοκαιρίας, ο καιρός θα φορέσει για τα καλά τα φθινοπωρινά του και δεν αποκλείεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και μετά να μυρίσει και χειμώνας.

Η σταδιακή αλλαγή του καιρού αναμένεται από την Δευτέρα με βροχές από τα δυτικά. Οι βροχές δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και στην υπόλοιπη χώρα από τα μέσα της εβδομάδας.

Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου ο καιρός αλλάζει σημαντικά στη βόρεια Ευρώπη με σημαντικότατη πτώση της θερμοκρασίας. Ψυχρή μάζα αναμένεται να κατέβει προς τη χώρα μας και η θερμοκρασία θα πέσει και θα σημειωθούν βροχές.

Υπάρχουν ενδείξεις για συσσώρευση κρύου και χειμωνιάτικες αέριες μάζες που δεν αποκλείεται να έρθουν στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

 

Post A Comment:

1 comment

...είπε...

Μας έχουν σκίσει με αυτούς τους αεροψεκασμούς...από την μια 10 βαθμοί πάνω κ από την άλλη 10 βαθμοί κάτω...τους κερατάδες γκαζώνουν άσχημα... σοϊ κ καλά να μας αποτελειώσουν όσο ποιο γρήγορα...σιγά ρε παιδιά εδώ είμαστε δεν φεύγουμε....βάλτε κ λίγο σάλιο να πονάει λιγότερο.....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications