18 Οκτ 2018

Σάκης Αρναούτογλου – Ο χειμώνας έρχεται την επόμενη εβδομάδα

Σάκης Αρναούτογλου – Ο χειμώνας έρχεται την επόμενη εβδομάδα

Όλα δείχνουν ότι μετά από μια σύντομη ανάπαυλα καλοκαιρίας, ο καιρός θα φορέσει για τα καλά τα φθινοπωρινά του και δεν αποκλείεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και μετά να μυρίσει και χειμώνας.

Η σταδιακή αλλαγή του καιρού αναμένεται από την Δευτέρα με βροχές από τα δυτικά. Οι βροχές δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και στην υπόλοιπη χώρα από τα μέσα της εβδομάδας.

Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου ο καιρός αλλάζει σημαντικά στη βόρεια Ευρώπη με σημαντικότατη πτώση της θερμοκρασίας. Ψυχρή μάζα αναμένεται να κατέβει προς τη χώρα μας και η θερμοκρασία θα πέσει και θα σημειωθούν βροχές.

Υπάρχουν ενδείξεις για συσσώρευση κρύου και χειμωνιάτικες αέριες μάζες που δεν αποκλείεται να έρθουν στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

 

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

Σάκης Αρναούτογλου – Ο χειμώνας έρχεται την επόμενη εβδομάδα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no image...

Μας έχουν σκίσει με αυτούς τους αεροψεκασμούς...από την μια 10 βαθμοί πάνω κ από την άλλη 10 βαθμοί κάτω...τους κερατάδες γκαζώνουν άσχημα... σοϊ κ καλά να μας αποτελειώσουν όσο ποιο γρήγορα...σιγά ρε παιδιά εδώ είμαστε δεν φεύγουμε....βάλτε κ λίγο σάλιο να πονάει λιγότερο.....

+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications