Πρωτοπαλίκαρο εμπόρου κοκαΐνης ήταν ο ένας από τους νεαρούς που φωτογραφήθηκε μαζί τους ο Μ.Μακρόν
Πρωτοπαλίκαρο εμπόρου κοκαΐνης ήταν ο ένας από τους νεαρούς που φωτογραφήθηκε μαζί τους ο Μ.Μακρόν

Εχει προεκτάσεις το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τις φωτογραφίες του Ε.Μακρόν και της συζύγου του με μαύρους ημίγυμνους άνδρες καθώς όπως αποκαλύπτεται ένας από αυτούς είναι πρωτοπαλίκαρο εμπόρου κοκαΐνης του νησιού του Αγίου Μαρτίνου στην Γαλλία
Ο ένας από τους δύο ημίγυμνους άνδρες που φωτογραφήθηκαν με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν φέρεται να έχει πολύ στενή σχέση με αρχηγό μιας ένοπλης συμμορίας που ελέγχει το εμπόριο κοκαΐνης στο νησί.

Ο νεαρός άντρας είχε πει στον 40χρονο πολιτικό ότι στο παρελθόν είχε προβλήματα με τον νόμο και ότι είχε περάσει χρόνο στη φυλακή, με τον Εμανουέλ Μακρόν να του απαντά ότι θα πρέπει να αφήσει πίσω του το ανήσυχο παρελθόν του.

Προφανώς όμως τα νομικά του προβλήματα δεν ήταν για κλήση παρκαρίσματος ή για παραβίαση της ώρας κοινής ησυχίας.
Η Le Parisien αποφάσισε να ψάξει λίγο βαθύτερα την ιστορία που κρύβεται πίσω από τον άνθρωπο στην πιο πολυσυζητημένη φωτογραφία των ημερών.
Έτσι λοιπό προκύπτει ότι ο άνδρας που στη φωτογραφία βρίσκεται στα δεξιά του Γάλλου προέδρου, ονομάζεται Ρεούλφ Φλέμινγκ και ήταν βασικό στέλεχος μιας ένοπλης συμμορίας που ελέγχει το εμπόριο κοκαΐνης με προέλευση από την γειτονική Γουιάνα.

Ο Φλέμινγκ συνελήφθη για ληστεία το 2015 και καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών, ενώ αποφυλακίστηκε πρόσφατα.
Ο δεύτερος άνδρας της φωτογραφίας που εμφανίζεται να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, είναι ξάδελφος του Φλέμινγκ οπότε όπως γίνεται κατανοητό πρόκειται για «μπουμπούκια»

Ο Ρεούλφ Φλέμινγκ άρχισε να παραχωρεί συνεντεύξεις σε γαλλικά μέσα, κατά τις οποίες τόνισε ότι ο ξάδελφός του, έκανε την απρεπή χειρονομία «για στυλ».
Σε άλλη συνέντευξή του, ο Φλέμινγκ υποστήριξε ότι η συνομιλία με τον Γάλλο πρόεδρο του έδωσε «ισχυρό κίνητρο» και ότι τον έκανε να σκεφτεί να εργαστεί ως υδραυλικός.

«Ο πρόεδρος μου είπε ότι θα με βοηθήσει να βρω δουλειά και να βοηθήσω την άρρωστη μητέρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι νεαροί με παραβατική συμπεριφορά στο παρελθόν δεν θα μπορούσαν να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή τους για να ενσωματωθούν στην κοινωνία, όμως σίγουρα δεν αποτελούν και την καλύτερη επιλογή για να φωτογραφηθεί μαζί τους ένας πρόεδρος ενός εκ των ισχυρών κρατών

Τι θα συμβεί εάν ο νεαρός αυτός, συνεχίσει το παραβατικό του παρελθόν κάτι που είναι πιο πιθανό; Ο Μ.Μακρόν θα έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και θα έπρεπε ο κύκλος το να τον έχει προστατέψει και να επιλέγει πολύ πιο προσεκτικά με ποιους συναντάται και με ποιους φωτογραφίζεται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications