Η Πρώτη Μαζική Επαφή με Φιλικούς Εξωγήινους Έγινε στην Ιταλία
Η Πρώτη Μαζική Επαφή με Φιλικούς Εξωγήινους Έγινε στην Ιταλία

Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία όπως την διηγήθηκαν εκατοντάδες Ιταλοί, καθώς όπως ισχυρίζονται ήρθαν σε «Επαφή Τρίτου Τύπου» και είχαν προσωπικές συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με εξωγήινους που αποκαλούσαν τους εαυτούς τους ως «Φίλους».

Βρισκόμαστε στο 1956. Ο ψυχρός πόλεμος είχε ξεσπάσει μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης, απειλώντας να εκραγεί σε πυρηνικές ανταλλαγές και ένα ραδιενεργό όλεθρο που απειλούσε με ένα θανατηφόρο και αόρατο δηλητήριο στην επιφάνεια του πλανήτη. Κάθε έθνος στον κόσμο φοβόταν τι θα κάνουν οι υπερδυνάμεις.

Ο Ιταλός συγγραφέας Bruno Sammaciccia είχε στην κατοχή του έναν παλιό χάρτη του κάστρου Rocca Pia, στην κεντρική Ιταλία. Τον Απρίλιο άρχισε να διερευνά το μέρος με δύο φίλους του, τον Giancarlo και τον Julio. Είχα βρεθεί στα θεμέλια και κάποια στιγμή τους προσέγγισαν δύο τύποι.

Ο Julio ανησύχησε, υποδεικνύοντας ότι ήταν φύλακες ασφαλείας επειδή και οι δύο φορούσαν την ίδια στολή. Αλλά ο Bruno είπε, «δεν νομίζω.» Ο ένας ήταν πολύ μικρόσωμος ενώ ο άλλος ήταν πολύ ψηλός σαν ένας παίκτης μπάσκετ.Τα χαρακτηριστικά του προσώπου και των δύο είχαν μία κλασική ομορφιά, έμοιαζαν σχεδόν σαν αγγελικά πλάσματα, παράλληλα εξέπεμπαν μια αύρα αγάπης την οποία αισθάνονταν ως θερμότητα.

Οι δύο τύποι είπαν ότι η Γη είχε δημιουργηθεί για καλό, αλλά ο άνθρωπος ήταν πολύ κοντά στην καταστροφή του. Ήταν εκπρόσωποι άλλων φυλών του σύμπαντος, μέρος μιας ομάδας γνωστής ως W56.

Αλλά, παρακαλώ, είπαν: «Απλά να μας αποκαλείτε Φίλους. Είμαστε επιφορτισμένοι με την προστασία του πλανήτη από τον πυρηνικό πόλεμο».
Οι Φίλοι βρίσκονταν εδώ και εκατοντάδες χρόνια στη Γη, ζώντας σε μυστικές υπόγειες βάσεις σε όλο τον κόσμο. Η δική τους βρισκόταν κάτω από το Rocca Pia, σε ένα πολύ βαθύ θάλαμο που είχε μήκος περίπου 200 μίλια (γύρω στα 320 χλμ). Ο θόλος ήταν τόσο ψηλός, ώστε ο χώρος είχε το δικό του σύστημα καιρού, συμπεριλαμβανομένης υπόγειας βροχής.

Αυτός ο Θάλαμος, δεν είχε σκαφτεί. Αντ ‘αυτού είχε επεκταθεί υπόγεια σαν μπαλόνι, συμπιέζοντας τα στρώματα στην περιφέρειά του σε αδιαπέρατους τοίχους.
Αυτοί οι Φίλοι, ήταν πρόθυμοι να εμπιστευτούν τον Bruno Sammaciccia και τους ανθρώπους που εμπιστευόταν κι εκείνος. Οπότε, ο συγγραφέας και η παρέα του ορκίστηκαν σιωπή και πίστη στους Φίλους.

Ωστόσο, μετά το θάνατο του Μπρούνο, κάποιοι από τους Φίλους, ξεκίνησαν να κάνουν επαφές και με άλλους ανθρώπους. Αρχικά, οι ιστορικές εξωγήινες συναντήσεις περιορίζονταν σε ένα ή δύο άτομα τη φορά, αλλά σιγά-σιγά οι Ιταλοί μάρτυρες σύντομα αριθμούσαν εκατοντάδες, καθιστώντας τους Φίλους ως την πρώτη και, ίσως, την μοναδική περίπτωση μαζικής επαφής με τους εξωγήινους.

Οι Φίλοι ήταν ευτυχείς να δώσουν αποδείξεις για την ύπαρξή τους στους πιστούς ανθρώπινους οπαδούς τους. Οι επισκέψεις στους ιπτάμενους δίσκους τους διοργανώνονταν κατόπιν συνεννόησης.Υπήρξε και φωτογράφος, όπου ύστερα από ραντεβού σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα ήταν ελεύθερος να κάνει λήψεις. Πολλές από τις φωτογραφίες αυτές με τα ιπτάμενα οχήματά τους δημοσιεύθηκαν στον ιταλικό τύπο.

Σύντομα μετά την πρώτη επαφή, οι Φίλοι ζήτησαν βοήθεια από τους ανθρώπινους φίλους τους. Ζήτησαν μεγάλες ποσότητες φρούτων, φορτία ολόκληρα από σταφύλια, πορτοκάλια και μήλα. Όταν οι προμήθειες έφτασαν, τα φορτηγά εκφορτώθηκαν με τηλεμεταφορά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και παραδόθηκαν άδεια και πολύ καθαρά.

Οι Φίλοι μπορούσαν να τηλεμεταφέρουν οτιδήποτε, ακόμη και ανθρώππυς. Η τηλεμεταφορά, σύμφωνα με τους μάρτυρες, συνοδευόταν πάντα από ένα λαμπερό εκτυφλωτικό φως.

Στην διάρκεια των συναντήσεων με τους ανθρώπους, οι Φίλοι αποκάλυψαν ότι είχαν έναν εχθρό, ο οποίος είχε και αυτός επίσης μυστικές βάσεις μέσα στη Γη. Τους ονόμαζαν Contraries, «Οι Αντίθετοι» και έπρεπε να «κρατηθούν υπό έλεγχο». Οι Contraries ήταν υλιστές και λάτρεις της επιστήμης.
Οι Φίλοι ανησυχούσαν ότι η ανθρωπότητα θα μπορούσε να ακολουθήσει τον εχθρό τους.
Παρακολουθείστε και το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για την πρώτη μαζική επαφή που έμεινε γνωστή ως «Friendship Case»:

© Σπύρος Μακρήςdiadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications