Πουλάει το σπίτι του το ζευγάρι που πρέπει να πληρώνει 500 ευρώ , κάθε φορά που τα παιδιά του κάνουν φασαρία
Πουλάει το σπίτι του το ζευγάρι που πρέπει να πληρώνει 500 ευρώ , κάθε φορά που τα παιδιά του κάνουν φασαρία

Η ψυχολογική πίεση που νιώθουν τόσο οι γονείς όσο και τα μικρά κορίτσια, ανάγκασε το ζευγάρι να βάλει πωλητήριο στο σπίτι.

Η Δέσποινα Οντατζή και ο σύζυγός της Μανόλης Κόνδυλας είναι ένα ζευγάρι που με απόφαση δικαστηρίου καλείται να πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ κάθε φορά που τα δυο ανήλικα κορίτσια κάνουν φασαρία στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Όπως δήλωσαν σε τηλεοπτική εκπομπή, η οικογένεια έχει ήδη φύγει από το σπίτι της και ζουν στο πατρικό της κ. Ονταντζή καθώς δεν μπορούν να ζουν με τον φόβο μήπως κάνουν φασαρία και αναγκαστούν να πληρώσουν πρόστιμο.

Όλα αυτά μετά από αγωγή που κατέθεσε γείτονας ο οποίος, όπως έχει δηλώσει η μητέρα «στην αγωγή του υποστηρίζει ότι δεν τηρούμε το ωράριο κοινής ησυχίας κυρίως το μεσημέρι, ότι μετατρέπουμε το σπίτι σε παιδική χαρά, ότι χτυπάμε τις πόρτες κι ότι πέφτουν διαρκώς αντικείμενα στο πάτωμα.

Επίσης, αναφέρει στην αγωγή του, ότι εγώ τα μεσημέρια μετακινώ έπιπλα, γεμίζω και αδειάζω την μπανιέρα κι ότι χτυπάω ρυθμικά το ξυράφι ξυρίσματος πάνω στην πορσελάνη της μπανιέρας».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το πρόστιμο των 500 ευρώ, ο ενοχλημένος γείτονας ζητάει και μια αποζημίωση της τάξεως των 60.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications