1 Οκτ 2018

Πως θα γλυτώσεις από ένα αυτοκίνητο που βουλιάζει (βίντεο)

Πως θα γλυτώσεις από ένα αυτοκίνητο που βουλιάζει (βίντεο)

Ίσως από τους πιο τρομακτικούς θανάτους που μπορεί να έχει κάποιος είναι να εγκλωβιστεί σε βυθισμένο αυτοκίνητο.

Μπορεί να φαίνεται σαν σενάριο ταινίας δράσης όμως είναι καλό να το ξέρετε, ευχόμενοι πάντα πως θα σας είναι αχρείαστο.

Αυτό ισχύει ακόμη και αν το αυτοκίνητο είναι βυθισμένο στο νερό. Το κύριο παρμπρίζ ενός οχήματος είναι χτισμένο για να σπάσει! Όχι όμως και τα παράθυρα. Εκείνα φαίνεται σαν να κλειδώνουν όποτε το αυτοκίνητο χτυπήσει, και επίσης, η πίεση του νερού χειροτερεύει την κατάσταση.

Πάντα, κάτω από τη θέση σας θα έχετε ένα εργαλείο όπως ένα βαρύ γαλλικό κλειδί. Όταν βρεθείτε στη δύσκολη αυτή θέση χτυπάτε το παράθυρο στις άκρες του μέχρι να το κάνετε να σπάσει.

Κρατήστε την ηρεμία και ενεργήστε το συντομότερο δυνατό. Όσο χαμηλότερα το αυτοκίνητό σας κινείται κάτω από το νερό, τόσο πιο δύσκολο θα είναι το παράθυρο να σπάσει λόγω της επιπλέον πίεσης.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα ειδικό εργαλείο που θα σπάσει ένα παράθυρο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Απλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε αυτό όταν το χρειάζεστε.

 

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Πως θα γλυτώσεις από ένα αυτοκίνητο που βουλιάζει (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: