Ο 59χρονος που εισέβαλε στην Βουλή παίζει να είναι Οβριός φοράει  κιπά όπως φαίνεται
Ο 59χρονος που εισέβαλε στην Βουλή παίζει να ειναι Οβριός φοράει το  «σκουφάκι» τους γνωστό και ως κιπά όπως φαίνεται σε μια φώτο του

Παρακολουθήστε το θέμα αν τον αθωώσουν ειναι Οβριός 100% και μάλιστα φανατικός για να φοράει το ιουδαϊκό κιπά οπως φαίνεται στην μοναδική φώτο που έδωσαν στην δημοσιότητα μάλιστα έχει και το κλασικό μαλλί που έχουν οι φανατικοί, έχει πολλούς που δεν φορούν δημόσια και άλλοι δεν ειναι καν στην θρησκεία του Ιουδαϊσμού, και γεννήθηκαν ως Έλληνες Γερμανοί Ιταλοί κτλ, άλλα πάντα παραμένουν Εβραίοι ανεξάρτητα χωράς που γεννήθηκαν , ο χαρακτήρας τους δεν αλλάζει οπού και να γεννηθούν! το ίδιο ισχύει και για όλες τις φυλές με ότι συνεπάγεται αυτό. Αυτός μπορεί να ειναι ο λόγος που δεν έκαναν γνωστά τα στοιχειά του..

Σύμφωνα με το newpost.gr:

Το χρονικό της καταδίωξης
Ο 59χρονος άντρας, που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στη Βουλή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, έπειτα από καταδίωξη, νοσηλεύεται φρουρούμενος στον "Ευαγγελισμό".

Ο... 59χρονος, κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ζήτησε τη βοήθεια ψυχίατρου.Μάλιστα, οικείο του πρόσωπο υποστηρίζει, πως, ο 59χρονος, αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας 67%.

Πώς ξεκίνησε η καταδίωξη
Η καταδίωξη ξεκίνησε από την περιφερειακή του Αιγάλεω, ενώ στα διόδια της Αττικής Οδού στο Μαρούσι, και στη θέα του περιπολικού, ο οδηγός έσπασε τη μπάρα και εισήλθε στην λεωφόρο Κηφισίας. Από εκεί συνέχισε την πορεία του καταδιωκόμενος μέχρι που εισέβαλε στον προαύλιο χώρο της Βουλής, σπάζοντας την προστατευτική μπάρα στην είσοδο.

Εκεί οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και όπως βλέπετε στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Newpost, τον συνέλαβαν. Επιβεβαιώνεται ότι ο 59χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Στο αίμα του ανιχνεύτηκε ποσότητα αλκοόλ 1,30 γραμμαρίων (το επιτρεπόμενο όριο είναι 0,50 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος μετά από αιμοληψία ή 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου, ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα, στα γνωστά αλκοτέστ της τροχαίας).

Παράλληλα, στο όχημα του εντοπίστηκαν και αγχολυτικά χάπια.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications