Μυτιλήνη: Γκρέμισαν το Σταυρό που ενοχλούσε τους υποτιθέμενους «πρόσφυγες» !!!
Μυτιλήνη: Γκρέμισαν το Σταυρό που ενοχλούσε τους υποτιθέμενους «πρόσφυγες» !!!

Αν ηταν όλοι αυτοί οι δήθεν «πρόσφυγες» από την Συριά οπως λενε ,βάση κοινής λογικής στην Συριά θα είχε μείνει μονο ο "φασίστας" Ασαντ με την γυναικά του!

Άγνωστοι γκρέμισαν χτες το βράδυ στην περιοχή Απελλή της Λέσβου ένα μεγάλο λευκού χρώματος Σταυρό που είχε ανεγερθεί πάνω από παραλία και ενοχλούσε τους λαθρομετανάστες.

Ο Σταυρός είχε ανεγερθεί περίπου στις αρχές Σεπτεμβρίου και μερικές μέρες αργότερα μια από τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο, έστειλε στον Λιμενάρχη Μυτιλήνης και στο Δήμαρχο Λέσβου, μια επιστολή σύμφωνα με την οποία ο Σταυρός ενοχλούσε τους μουσουλμάνους που έκαναν το μπάνιο τους!

Όπως ανέφερε στην επιστολή της η ελληνική ΜΚΟ, «η πράξη αυτή είναι παράνομη αντιαισθητική (θυμίζει τάφο) αλλά κυρίως», όπως επισημαίνει η ΜΚΟ, «προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού, σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας».

Κλείνοντας την επιστολή η ΜΚΟ ζητούσε από τον Λιμενάρχη και το Δήμαρχο «να αποκατασταθεί η αυθαιρεσία και η ακαταλληλότητα ύπαρξης θρησκευτικού συμβόλου σε χώρο λουομένων και η μετατροπή του σε εργαλείο επίδοξων σταυροφόρων».

Τελικά, χτες βράδυ ένα μήνα μετά την ανάδειξη του θέματος με την αποστολή της επιστολής της ΜΚΟ στις τοπικές αρχές, «άγνωστοι» ανέλαβαν «πρωτοβουλία» και με πολύ προσπάθεια όπως φαίνεται αφού ο Σταυρός ήταν κατασκευασμένος με ενισχυμένο μπετόν, κατάφεραν να τον γκρεμίσουν αν και ακόμη κρέμεται από τα σίδερα που ήταν μέσα στο μπετόν.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν ούτε κάποια αντίδραση από την ελληνική ΜΚΟ που ζητούσε την απομάκρυνση του Σταυρού διότι ενοχλούσε τους αλλόθρησκους παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες. Πάντως για την ιστορία το κατεστραμμένο Σταυρό βρήκαν στη θέση όπως φαίνεται στην φωτογραφία κολυμβητές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications