Γιγαντιαίος «κύβος» που φεύγει από τον Ήλιο καταγράφηκε από το SOHO (vid)

Ένας δορυφόρος της NASA έχει καταγράψει σε εικόνες ένα κολοσσιαίο φωτεινό αντικείμενο με εμφανές σχήμα κύβου που φεύγει από την επιφάνεια του Ήλιου.

Το μυστηριώδες αντικείμενο ανακαλύφθηκε στις 2 Οκτωβρίου από τον Σκοτ ​​Γουάρνγκ Waring,ερευνητή των UFO,ο οποίος ονόμασε το κύβο «εξωγήινο κύβο».

Βρήκε το περίεργο φαινόμενο σε μια φωτογραφία του Ήλιου, από το Ηλιακό και Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο(SOHO) της NASA.

Σύμφωνα με τον Waring, αυτός ο κύβος ειναι απόδειξη πολύ προηγμένης εξωγήινης τεχνολογίας και θα ήταν στο μέγεθος του πλανήτη μας. Στην εικόνα μπορείτε να δείτε ένα αντικείμενο με ένα εμφανές τετράγωνο σχήμα και πίσω από αυτο κάτι σαν ουρά.

Λαμβάνοντας υπόψη τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του ηλίου(συμφωνα με αυτά που λένε γιατί υπάρχει και άλλο ενδεχόμενο), τα συνηθισμένα μέταλλα θα έλιωναν, φαίνεται αδύνατο για κάθε γνωστή τεχνολογία να επιβιώσουν σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις έχουν καταγραφεί παράξενα και γιγάντια αντικείμενα που αναδύονται ή ειναι κοντά στον Ήλιο.

Ο δολοφονημένος Phil Schnieder είχε αναφέρει για εξωγήινα μέταλλα που αντέχουν τεράστιες θερμοκρασίες...

Ο PHIL SCHNIEDER.......πρώην κυβερνητικός στις Η.Π.Α γεωλόγος και μηχανικός . Δούλεψε στις μυστικές εργασίες για τις υπόγειες βάσεις στην περιοχή 51, S-4 και Los Alamos. Εργάστηκε επί 17 χρόνια σαν γεωλόγος, μηχανικός, δομικός μηχανικός σε αεροδιαστημικές εφαρμογές στα μυστικά προγράμματα .

O Phil Schnieder δολοφονήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1996,λίγο μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε οχι μονο για τις μυστικές βάσεις άλλα και για εξωγήινους σε μυστικές βάσεις, και μετά από αρκετές απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και απειλές ακόμα και για την οικογένεια του δολοφονήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1996...Ο Phil Schnieder θυσιάστηκε για να πει την αλήθεια μάταια!! η ανθρωπότητα ελέγχεται ήδη και μάλιστα αυτό γίνεται και φανερά και δεν το ξέρει,και βγαίνει ο κάθε άσχετος και λέει για θεωρίες συνωμοσίας όπως του έμαθαν.

Αξίζει επίσης να θυμηθούμε μια άλλη φωτογραφία που καταγράφηκε με ένα αντικείμενο που προφανώς παίρνει ενέργεια από τον Ήλιο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications