Ο Πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης αποκάλυψης των UFO στην ιστορία, σπάει τη σιωπή του μετά από 30 χρόνια
Ο Πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης αποκάλυψης των UFO στην ιστορία, σπάει τη σιωπή του μετά από 30 χρόνια

Αυτός είναι ο Bob Lazar ο οποίος προκάλεσε σάλο για την εξωγήινη ζωή συν τεχνολογία το 1989, όταν με τη βοήθεια του δημοσιογράφου George Knapp,μίλησε ανοιχτά στο κόσμο για αυτά που γνώριζε .

Ο Bob Lazar που τότε είχε πει ότι έχει εργαστεί στην αντίστροφη μηχανική σε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο στην περιοχή 51, σπάει τη σιωπή του μετά από 30 + χρόνια.

Είναι ο υπεύθυνος που η μυστικής περιοχή 51 έγινε γνώστη στον κόσμο και αναγκάστηκαν να πουν ότι τελικά υπάρχει, πριν έλεγαν τα γνωστά θεωρίες συνωμοσίας και οτι δεν υπήρχε τέτοια βάση . Ο Bob είχε εξηγήσει τοτε πώς εργαζόταν στην περιοχή γνωστή ως S-4, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι μια βοηθητική εγκατάσταση μιας μυστική βάσης.

Αλλά παρά τις δηλώσεις του τότε, για πολύ καιρό πάνω απο 30 χρονιά παρέμεινε σιωπηλός.

Τα τελευταία χρόνια, ο Lázar έχει επιτρέψει στον ερευνητικό σκηνοθέτη Jeremy Corbell να πάει στο σπίτι του να του πάρει συνέντευξη και να πει όλη την ιστορία σε ένα ντοκιμαντέρ.

Και ο Jeremy έκανε την εξής δήλωση:

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αποκάλυψη των UFO όλων των εποχών.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα πει την πλήρη ιστορία του, έμεινε σχετικά σιωπηλός, μέχρι τώρα, τον πιέσαμε να μιλήσει για μερικά λεπτά για να υπενθυμίσει στους ανθρώπους την ιστορία του. Αλλά ηταν δύσκολο να το κάνουμε, στον Bob δεν άρεσε ποτέ η δημοσιότητα. Σε αυτή την ταινία, ο Bob άνοιξε την καρδιά του και μιλά ξανά .

Αυτή η νέα εμφάνιση του Bob Lazar θα φέρει πολλές αντιπαραθέσεις και θα αναβιώσει παλιά δεδομένα που θεωρούνταν θαμμένα για τα UFO από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και οχι μονο. Χωρίς αμφιβολία, αυτό θα είναι ένας πονοκέφαλος για τα περισσότερα τσιράκια του συστήματος καθώς εδώ δεν μπορούν να πουν την γνωστή πιπίλα για θεωρίες συνωμοσίας .

Αφίσα του Bob Lazar για την επόμενη αποκάλυψη των UFO:

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications