11 Οκτ 2018

Buzz Aldrin και Βill Clinton ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ότι ΔΕΝ Πήγαμε Ποτέ στη Σελήνη (video)

Buzz Aldrin και Βill Clinton ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ότι ΔΕΝ Πήγαμε Ποτέ στη Σελήνη (video)

Το ζήτημα του αν πήγαν και πάτησαν ποτέ άνθρωποι στη Σελήνη, είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα και έχει διχάσει τους ανθρώπους σε δύο μεγάλες κύριες κατηγορίες. Σε αυτούς που υποστηρίζουν το γεγονός και σε εκείνους που αντιτίθενται με πολλών ειδών αποδείξεις.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι πολύ δύσκολο να κρίνει κανείς τι έγινε στην πραγματικότητα, αφού και οι δύο πλευρές φαίνεται να παρουσιάζουν εξίσου ενδιαφέροντα σημεία που στηρίζουν τα επιχειρήματά τους.

Η NASA έχει τα σχετικά φιλμ που χιλιάδες κόσμος παρακολούθησε ζωντανά τον καιρό εκείνο, οπότε το θέμα για τους υποστηρικτές έχει κλείσει.

Τι γίνεται, όμως, όταν φαίνεται πως ο Buzz Aldrin φαίνεται να λέει πως «δεν πήγαμε ποτέ εκεί» σε μία ερώτηση ενός παιδιού; Τι γίνεται όταν πρώτην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Βill Clinton σε ένα βιβλίο του με τίτλο «My Life», φαίνεται να παραδέχεται το ίδιο πράγμα, σύμφωνα με όσους υποστηρίζουν ότι το διάβασαν;

Ποιος λέει ψέματα, τελικά;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί με έτοιμους ελληνικούς υπότιτλους και κρίνετε:Ο Buzz Aldrin και ο Βill Clinton παραδέχονται ότι δεν πήγαμε ποτέ στο φεγγάρι

diadrastika.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Buzz Aldrin και Βill Clinton ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ότι ΔΕΝ Πήγαμε Ποτέ στη Σελήνη (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: