Οπαδοί του Ζακ Κωστόπουλου επιτέθηκαν στο κοσμηματοπωλείο του γιου του κοσμηματοπώλη
Οπαδοί του Ζακ Κωστόπουλου επιτέθηκαν στο κοσμηματοπωλείο του γιου του κοσμηματοπώλη

Ομάδα 30 ατόμων πέταξε μπογιές, τρικάκια με συνθήματα και έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου του γιου του κοσμηματοπώλη στο μαγαζί του οποίου στην Ομόνοια έχασε την ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος.

Στόχος της οργής 30 κουκουλοφόρων έγινε το κοσμηματοπωλείο του γιου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, του κοσμηματοπώλη στο μαγαζί του οποίου στην Ομόνοια έχασε την ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος.

Το κατάστημα του γιου του που δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή με το περιστατικό, βρίσκεται στο Χαλάνδρι, επί της οδού Χαϊμαντά και η επίθεση σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις 12 το μεσημέρι.

Η ομάδα των ατόμων πέταξε μπογιές, τρικάκια με συνθήματα και έγραψαν υβριστικά συνθήματα στην τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών πρωτότυπο!

Αν ηταν "φασίστες" θα τους ειχαν βρει αμέσως! λοιπόν η αστυνομία έχει μετατραπεί σε αριστερό στρατό και καλύπτει τα εγκληματία στοιχειά που κρύβουν την αδίσταχτη φυλή τους (και οχι μονο) πίσω από την δήθεν ιδεολογία,που η θέση της φυλή τους ειναι στην Μακρόνησο και οχι στην κοινωνία που την μολύνουν με κάθε τρόπο! και όταν λέμε με καθε τρόπο εννοούμε με καθε τρόπο! ελέγχουν και την ιατρική εκτός την δικαιοσύνη γιαυτό η μαζα εχει πλήρη άγνοια, στο γιατί δεν ήθελαν τους συμμορίτες και έβγαλαν την λέξη "ρατσιστές" έχει αναρωτηθεί κάνεις?? οχι μονο στην Ελλαδα, άλλα και στην Γερμανία που ηταν έτη μπροστά σε όλους τους τομείς και στην Ιταλία, από που έχει προέλευση η λέξη φασίστες που δηλώνει εθνικιστές με αλλα λογία με έμμεσο τρόπο λένε κάτω οι εθνικιστές ..

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications