Θρίλερ με το Next Top Model μετά τις καταγγελίες στην Γενική Γραμματείας Ισότητας φύλων
Θρίλερ με το Next Top Model μετά τις καταγγελίες στην Γενική Γραμματείας Ισότητας φύλων

Οι φεμινίστριες στην Γενική Γραμματείας Ισότητας φύλων ξανά κτύπησαν, άλλα όταν ειναι δικοί τους το βουλώνουν η μουσουλμάνοι! ποιοι ειναι οι δικοί τους? απάντηση: αυτοί που δημιούργησαν τον φεμινισμό μαζεύοντας χρήσιμες ηλίθιες! το star δεν το έχουν σε εκτίμηση εξάλλου που ειναι κάπως πιο ανεξάρτητο από τα άλλα, έτσι έβαλαν φεμινίστριες να κόπτονται υπέρ των γυναικών τάχα λες και τις ρώτησαν αυτές που πήγαν εκεί για να γίνουν διάσημες.. !

Έκτος και έδιωξαν καμιά ουγκ αριστερή φεμινίστρια και έτσι παίρνει εκδίκηση, να φανταστείς κάνεις ότι μερικές αριστερές γράφουν στο youtube για ρατσισμό γιατί δεν δείχνουν την μαύρη συχνά που την έχουν εκεί με το ζόρι!

Σ@ξισμός ειναι άλλη μια λέξη αντίστοιχη του φασίστας, ομοφοβικός,ρατσιστής, και διάφορες τέτοιες ταμπέλες που όλες έχουν την ίδια γνωστή προσέλευση,λέξεις πιπίλα από άτομα μειωμένης αντίληψης κοινός χρήσιμους ηλίθιους, σε αυτούς που έχουν στοιχειώδες λογική! και ξέρετε τι γίνεται οποιος πάρει με το μέρος του τους ηλίθιους...

Αυτές οι λέξεις δεν υπήρχαν οχι πολύ πίσω μόλις 100 με 150 χρονιά πριν! στο δια ταύτα: o φεμινισμός βλέπει την γυναικά ως ένα άβουλο κατώτερο πλάσμα που δεν μπορεί να προστατεύσει η ίδια τον εαυτό της σαν μικρο παιδί από τους κακούς αντρες,πέρα που o φεμινισμός ξευτελίζει την γυναικά.

Η μια όψη του νομίσματος πέτυχε, να κάνουν την γυναικά να δουλεύει σαν τον άντρα που σημαίνει φόρους και ταυτόχρονα να μην κάνει παιδιά, η άλλη όψη ειναι ότι οι περισσότερες πράγματι ειναι με ρεμάλια και αδίσταχτους και τους κάθονται, αφού τις έκαναν μαλθακές και χαζές... Γενική Γραμματείας Ισότητας φύλων - Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης γράφουν...

Θρίλερ με το Next Top Model μετά τις καταγγελίες στην Γενική Γραμματείας Ισότητας φύλων (15/10/18):

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications