Μεταλλαγμένο χέλι σε μια λίμνη της Αργεντινής
Μεταλλαγμένο χέλι σε μια λίμνη της Αργεντινής  φώτο

Η Juliet Garcia (Τζούλια Γκαρσία) εργάζεται σε μια εταιρία ενοικίασης καταμαράν στη λίμνη Σαν Ρόκε (San Roque),στην Carlos Paz, επαρχίας Κόρδοβα στην Αργεντινή. Το Carlos Paz βρίσκεται σε υψόμετρο 650 μέτρων από το επίπεδο της θάλασσας και βρίσκεται στην καρδιά της χώρας. Αυτό το όμορφο μέρος με καθαρό αέρα ειναι προορισμός για πολλούς τουρίστες.

Η Juliet Garcia βρισκόταν σε ένα καταμαράν στην λίμνη ως συνήθως, απολαμβάνοντας τον καλό καιρό, και κοντά σε μια γέφυρα είδε ένα ασυνήθιστο πλάσμα στο νερό, το οποίο αρχικά φαινόταν σαν ένα φίδι αλλα τελικά ηταν ένα περίεργο χέλι.

Το πλάσμα ήταν ήδη νεκρό όταν το βρήκε η γυναίκα,και πήρε από το νερό και το πήγε στην ακτή, όπου έβγαλε φωτογραφίες.

Το ψάρι ήταν μήκους περίπου 80 cm, με έντονα διογκωμένο κεφαλή, και δημοσίευσε αργότερα τις φωτογραφίες του ψαριού στα κοινωνικά δίκτυά και ζητούσε να της πουν τι ψάρι ειναι αυτό.

Ωστόσο, ακόμη και οι πεπειραμένοι ψαράδες δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν το είδος του ψαριού.Σύμφωνα με αυτούς, δεν έχουν δει ποτέ κάτι τέτοιο σε αυτά τα νερά, και αν είναι χέλι, είναι εξαιρετικά μεταλλαγμένο.

"Ο παππούς μου εργαζόταν στη λίμνη από την εφηβεία του και δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο εδώ", λέει η Τζούλια.

Όταν ειδικοί μελέτησαν το νεκρό ψάρι,είπαν ότι ήταν νεκρό για αρκετές ημέρες και έχει ήδη αρχίσει να σαπίζει, και είπαν ότι ηταν χέλι αλλά δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι προκάλεσε το ασυνήθιστο σχήμα κεφαλιού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications