Μαρία Ιωαννίδου: «Με τιμώρησε ο θεός γιατί σκότωσα έξι παιδιά με τις αμβλώσεις…»  - τι μας λες!!!
Μαρία Ιωαννίδου: «Με τιμώρησε ο θεός γιατί σκότωσα έξι παιδιά με τις αμβλώσεις…»

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε την προσπάθεια που έκανε να αποκτήσει παιδί με τον Φρέντυ Γερμανό και τις έξι αμβλώσεις που έκανε!

Η ηθοποιός είπε στο Πρωινό: «Δεν έκανα παιδί γιατί το ανέβαλα κάθε τόσο λόγω της δουλειάς…

Με το Γερμανό κάναμε εξωσωματική, βγήκαν όλα θετικά και μετά από δύο χρόνια ο Φρέντυ αρρώστησε…»!

Και τόνισε: «Με τιμώρησε ο θεός γιατί σκότωσα πολλά παιδιά, σκότωσα έξι παιδιά με τις αμβλώσεις»!

Μανδαμ αντί να κλαψουρίζεις να μην άνοιγες τα ποδιά, κατά δεύτερο για να σκοτώσεις παιδιά πρέπει πρώτα να έχουν συνείδηση που δεν θα μπαίνει στα πρώτα στάδια μάλλον, άλλα μερικές εβδομάδες πριν την γέννηση κατα πάσα πιθανότητα όταν ο εγκέφαλος ειναι έτοιμος να δεχθεί το πνεύμα ανάλογης ράτσας με του DNA του πάτερα συνήθως, και αυτό γιατι γνωρίζουμε τι κάνουν οι Οβριοί για να εξαπλωθεί η ράτσα τους .

Δεύτερο ο Φρέντυ Γερμανός δεν ήσαν καυκάσιος στο γένος(μη Έλλην) άλλα μάλλον Σημίτης γιαυτό έγραψε βιβλίο υπέρ του σφαγέα καυκάσιων και κομμουνιστή Νίκο Ζαχαριάδη , (Το αντικείμενο: Νίκος Ζαχαριάδης, ιστορικό μυθιστόρημα για τον Νίκο Ζαχαριάδη Φρέντυ Γερμανός!)όποτε γλίτωσε η Ελλαδα από 6 συμμορίτες που θα γεννούσε η μαντάμ, έκανε άθελα της αυτό που έκαναν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες!

Τρίτο και οι Σπαρτιάτες πετούσαν στο Καιάδα τα μωρά με τους ξενιστές ! αναθεωρήσαμε όταν διαπιστωθεί ότι οι συμμορίτες λένε οτι δεν πετούσαν μωρά στο Καιάδα οι Σπαρτιάτες αλλα τους προδότες, και οτι λένε οι συμμορίτες ισχύει το αντίθετο σε όλα! με μια μικρη ερευνά διαπιστωθεί ότι η αρχική πηγή ειναι η "Μηχανή του Χρόνου" κάτι σαν την ΣΥΡΙΖΟΕΡΤ με 600.000 like από νεοέλληνες γιαυτό οι περισσότεροι λένε τα ίδια κομμουνιστικα ψέμματα ως δεδομένα

Μύθος τελικά, ήρθαν οι αριστεροί Σημίτες που δεν έχουν ούτε έναν αληθινό εφευρέτη επιστήμονα να βαφτισουν τα πάντα μύθους και θεωρίες συνωμοσίας !! σκότωναν τους προδότες λένε, ναι αλλα σε μια υγιή κοινωνία που ειναι όλοι ίδιας φυλής(δωρικής) δεν υπάρχουν προδότες! γιαυτό σκοτωναν από μωρά τους ξενιστές πριν προλάβουν και μολύνουν την κοινωνία, όπως έκαναν οι επίσης οι Δωριείς ναζι με την φυλετική υγειά,για πολλούς νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας και προέλευσης αυτά ειναι "ναζιστικές θεωρίες" μέχρι εκεί φτάνει το φτωχό μυαλό τους, και όπως τους έμαθαν οι συμμορίτες σημιτικής ράτσας που τους θεωρούν και για "Έλληνες", με την έννοια ότι ειναι απόγονοι των αρχαίων, ότι σχέση έχουν οι μαύροι με τους λευκούς τόση σχέση έχουν και οι συμμορίτες με τους αρχαίους Έλληνες, και ξεχωρίζουν εύκολα από τον ύπουλο χαρακτήρας τους .ΥΓ: Μήπως και οι μηχανές jet και τόσες άλλες εφευρέσεις από "ναζι" ειναι "ναζιστικές θεωρίες"??
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications