Ο τρίτος κατά σειρά Κουρουμπλής: «Ο Λαός Θα Εμπιστευτεί Και Πάλι Το Καθαρό Βλέμμα Του Αλέξη Τσίπρα»
Ο τρίτος κατά σειρά Κουρουμπλής: «Ο Λαός Θα Εμπιστευτεί Και Πάλι Το Καθαρό Βλέμμα Του Αλέξη Τσίπρα»

1 Π. Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές, αν βάλουμε κάποιους φυλακή.

2 Σκουρλέτης: Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να είμαστε πρώτο κόμμα!

3 Κουρουμπλής: «Ο Λαός Θα Εμπιστευτεί Και Πάλι Το Καθαρό Βλέμμα Του Αλέξη Τσίπρα» μίλησε αυτός που δεν βλέπει υποτίθεται για βλέμμα Του Αλέξη Τσίπρα(!) μπέρδεψαν τα σενάρια τι θα βγαίνουν να λένε!

Την άποψη ότι «πολλές φορές υπάρχει ένα ποσοστό σωβινισμού» σε όσους διαμαρτύρονται γαι τα εθνικά θέματα εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Υπάρχουν αυτού του είδους οι εξάψεις. Θεωρείτε ότι συμβαίνει πρώτη φορά; Όταν υπεγράφη η ενδιάμεση συμφωνία τα ίδια και χειρότερα γίνονταν από ορισμένους κυλκους» υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας προσπαθώντας να εξηγήσει τις αποδοκιμασίες κατά υπουργών σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Κουρουμπλής υπερασπίστηκε και τον Πάνο Καμμένο λέγοντας ότι δεν είναι υποκριτής. «Εγώ σας λέω ότι ο Καμμένος κράτησε μια έντιμη στάση βάζοντας το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το κομματικό συμφέρον. Ήξερε ότι με τη στάση αυτή (σ.σ. στο Σκοπιανό) θα εισπράξει τέτοιες αντιδράσεις».

Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η συμφωνία για το Σκοπιανό να ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία όταν έρθει στη Βουλή.

«Είναι μια πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αυτή τη συμφωνία, θα την κρίνει ο ελληνικός λαός. Πιστεύω ότι ο λαός θα αξιολογήσει στο τέλος της 4ετιας και θα εμπιστευτεί και πάλι το καθαρό βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα» συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας που επιτέθηκε και κατά απόστρατων στρατηγών λέγοντας ότι «δεν αντέχω να βλέπω απόστρατους υποκριτές να λένε ότι η Ελλάδα απειλείται από τέτοιο κρατίδιο».


Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Που το είδε ο γκαβός το καθαρό βλέμμα του Αλέξη;Από ποτέ βλέπουν οι γκαβοι;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications