Πως και γιατί έφαγαν τον Χριστόδουλο; και η συνεχεία απόκρυψη της δολοφονίας του
Πως και γιατί έφαγαν τον Χριστόδουλο; και η συνεχεία απόκρυψη της δολοφονίας του

Πάρα το γεγονός ότι η μεγάλη μερίδα του λαό ειναι ένα μάτσο πρόβατα και έχει πλήρη άγνοια ακόμα και για αυτονόητα και αμόρφωτοι αν και έχουν πτυχία και νομίζουν ότι ειναι μορφωμένοι, δεν ξέρει τίποτα από αληθινή ιστορία, ακόμα και αν έχει στην διάθεση του μια και μοναδική ανεξάρτητη πηγή το ιντερνέτ, διαβάζει σελίδες αριστερών και ηλίθιων που αναπαράγουν τους πρώτους copy paste ότι βρουν και τα αριστερά ψέμματα έγιναν δεδομένα...! σελίδες σκουπίδια που δεν προσφέρουν τίποτα και ειναι μονο copy paste ότι έχει απήχηση και δεν βάζουν καν πήγες, και αυτές έχουν τον περισσότερο κόσμο, από εκεί να καταλάβει κανεις νοήμον οτι η μεγάλη μερίδα του λαό στηρίζει τα λαμόγια και στο ίντερνετ και γενικά τα λαμόγια παντού...

Τι και αν τον δουλεύουν κατάμουτρα και στο ίντερνετ εμφανίζονται ως αρθρογράφοι ελληνόφωνοι που ο μόνος στόχος τους ειναι πως να εξαπατήσουν περισσότερους! ένα πράγμα ειναι φόβος και τρόμος για αυτούς που τους θεωρούν και για 'Έλληνες' στην Ελλαδα και στην Γαλλία Γάλλους στην Γερμανία Γερμανούς κτλ κτλ: μην ενωθούν ακόμα και οι ηλίθιοι και ξεσηκωθούν ενάντιων τους, μαθαίνοντας από την Γερμανία του 30! αν και στην Ελλαδα δεν διατρέχουν τέτοιο κίνδυνο για το λόγο που αναφέρουμε πιο πάνω..

Έτσι όποιος μαζεύει κόσμο και έχει επιρροή υπάρχουν οι εξής λύσεις : να τον συκοφαντούν μέρα νύχτα στα ΜΜΕ και σε δεκάδες ιστοσελίδες που ο όχλος νομίζει ότι ειναι ανεξάρτητες επανδρωμένες με χρήσιμους ηλίθιους γνωστοί και ως δημοσιογράφοι που παίρνουν γραμμή τι να γράφουν, μερικοι εξ αυτών ειναι και μασόνοι,σε άλλη περίπτωση παριστάνουν οι ίδιοι οι συμμορίτες τους αρθρογράφους..

Λύση δεύτερη σε συνδυασμό με το άνωθεν : Οικονομικό πόλεμο μηνύσεις και δικαστήρια και ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας.

Λύση τρίτη και φαρμακερή: όταν όλα τα άνωθεν δεν μπορούν να εφαρμοστούν τότε έρχεται η δολοφονία, γνωστή τακτική τους πολλά χρονιά τώρα.Ο Μεταξάς "πήγε" απο πορτοκαλάδα που ήπιε σε σπίτι ρουφιάνου των Άγγλων..Ο Παπάγος ενώ ηταν μια χαρά μόλις ξαναγύρισε εδώ χειροτέρεψε αμέσως... Αυτό γίνεται παντού ανεξάρτητου χωράς.

Άπλα τα τελευταία 10 με 20 χρονιά τους δολοφονούν με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι πεθάναν για λογούς υγείας τυχαία,και συγκεκριμένα με καρκίνο που πότε δεν έχει πάθει κανένας αριστερός η δικός τους!νομίζετε ότι ο καρκίνος ειναι αυτό που σας λένε οι γιατροί που επίσης τους ελέγχουν?

Μερικά στοιχειά που δείχνουν ποιοι ειναι πίσω απο την δολοφονία από την δικιά τους μάλιστα wikipedia:

Ο δημόσιος λόγος του Αρχιεπισκόπου για ζητήματα που πολλές φορές άπτονται της πολιτικής, με την ευρεία έννοια, έφερνε συχνά αντιδράσεις.Αυτές οι ρήξεις οδήγησαν επανειλημμένα σε δημόσιες αντιπαραθέσεις όπου εμπλέκονταν και τα ΜΜΕ. Στελέχη της αριστεράς, και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής, συχνά εναντιώνονταν δημόσια στις εκάστοτε δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου.

Την παραίτηση του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου είχε ζητήσει ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέκος Αλαβάνος, εξαιτίας κειμένου που αποκαλούσε «νέους Διοκλητιανούς» όσους ζητούν χωρισμό κράτους-Εκκλησίας, δηλώνοντας ότι «χρησιμοποιεί το θρησκευτικό συναίσθημα για να διχάσει τον λαό σε πιστούς και σε άπιστους».

Προκάλεσε δημόσιο σχολιασμό η δήλωσή του περί άγνοιας για τα τραγικά συμβάντα στη διάρκεια της δικτατορίας 1967-74. Δηλαδή για τα αριστερά ψέμματα που έγιναν δεδομένα από τον όχλο !

Το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου συνδέθηκε άμεσα με μία μεγάλη σύγκρουση μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας, που ξέσπασε το 2000, σε σχέση με την αναγραφή του θρησκεύματος στις ελληνικές αστυνομικές ταυτότητες.

Και μερικά αλλα στοιχειά από άλλη πηγή:

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «διάσημος Ιάπωνας ογκολόγος, μιλώντας στον δημοσιογράφο Σωτήρη Τζούμα της εφημερίδος «Δημοκρατία”, είπε για τους δύο πρωτογενείς όγκους του Χριστόδουλου ότι «τέτοια μορφώματα τα συναντάμε μόνο σε θύματα μυστικών υπηρεσιών».

Στην ερώτησή του ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρει ότι κι άλλες μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο Αραφάτ και ο Οζάλ έφυγαν με την εντύπωση ότι ήταν φυσιολογικός ο θάνατός τους, όμως αποκαλύφθηκε μετά από πολλά χρόνια, όταν έγινε η εκταφή τους, ότι βρέθηκαν ίχνη δηλητηρίου.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Νικολόπουλος: «Ο Μακαριστός Χριστόδουλος είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου Εθνικού Ηγέτη, ενός Άνδρα που σε πολλούς φέρνει στο μυαλό περιπτώσεις όπως: o Γιασέρ Αραφάτ, ο Τάσος Παπαδόπουλος, ο Ούγκο Τσάβες, ο Τουργκούτ Οζάλ. Περιπτώσεις που συμπτωματικά ή μη, παρόμοιες καταστάσεις ραγδαίας κι ανίατης ασθένειας αντιμετωπίζουν ή αντιμετώπισαν όλοι τους.

Ηγέτες που προσπάθησαν να αλλάξουν τη μοίρα των Εθνών τους, που αντέδρασαν και δεν συμβιβάστηκαν, που ενόχλησαν τα κατεστημένα συμφέροντα και τα φερέφωνα τους. Τέτοιος Άνδρας ήταν και ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος».

Όπως αναφέρει: «Μέχρι σήμερα πολλές δημόσιες συζητήσεις έγιναν για τον επιθετικό καρκίνο που χτύπησε τον Μακαριστό, όμως κανείς μα κανείς Έλληνας ή ξένος δεν πίστευε πως δεν είχε γίνει νεκροψία και νεκροτομή από την επίσημη Υπηρεσία της Πολιτείας ή πως θα έχουν μείνει αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου του!

Όταν όμως δίνονται επίσημες απαντήσεις στη Βουλή, που υπογράφει ο αρμόδιος Υπουργός και διαπιστώνει πως σε αδιευκρίνιστα αίτια αποδίδει τον θάνατο του Μακαριστού Χριστόδουλου η αρμόδια Ιατροδικαστική «Υπηρεσία Αθηνών”, αποκαλύπτοντας ότι έτσι ουδέποτε έγινε στη σορό νεκροψία – νεκροτομή, τίθεται το ερώτημα, γιατί δεν έγινε»;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications