Καμιά ΜΚΟ για αυτούς ΔΕΝ  υπάρχει??
Καμιά ΜΚΟ για αυτούς υπάρχει ρε;

Πάνω από 40,000 οι άστεγοι, σε ολόκληρη την Ελλάδα, με πολλές οικογένειες ανάμεσα σε αυτούς. Οικογένειες με δύο και τρία παιδιά τα οποία κοιμούνται σε αυτοκίνητα.

Μόνο στην παραλιακή ζώνη από Φάληρο μέχρι Γλυφάδα, έχω μετρήσει 9 οικογένειες και αυτό χωρίς να ψάξω ενδελεχώς. Εννιά οικογένειες που μεγαλώνουν παιδιά, μέσα σε αυτοκίνητα ή τροχόσπιτα, χωρίς θέρμανση, χωρίς ηλεκτρικό, χωρίς τρεχούμενο νερό.

Που διαβάζουν τα παιδιά τους, που τα ταΐζουν, που τα κοιμίζουν χωρίς τα βασικά. Δεν έχω περάσει ούτε μία φορά από την παραλιακή χωρίς να με πάρουν τα δάκρυα.

Πάνω από 12,000 παιδιά των Ελλήνων, μεγαλώνουν μέσα σε ιδρύματα γιατί οι γονείς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα θρέψουν.

Έχω παραστεί σε δεκάδες σκηνές αποχωρισμού παιδιών με γονείς, μετά το τέλος του επισκεπτηρίου, όπου ο σπαραγμός είναι συντριπτικός για τις ψυχές των παιδιών, των γονιών αλλά και όσων παρακολουθούν, ανίκανοι να κάνουν το παραμικρό για να βοηθήσουν στο να τελειώσει αυτός ο βίαιος τραυματικός αποχωρισμός.

Δεν έχω πάει ούτε μία φορά σε ίδρυμα το οποίο στηρίζουμε με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, χωρίς να με πάρουν τα δάκρυα.

Οκτώ ολόκληρα χρόνια παλεύω με τα πάντα, ακόμα και με τους δικούς μου δαίμονες για να σταθώ όρθια και να παρασύρω και άλλους ώστε να λήξει όλος αυτός ο παραλογισμός και όλα αυτά τα παιδιά των Ελλήνων να βιώσουν μία κανονική ζωή σαν κι αυτές τις ζωές που πρέπει να έχουν παιδιά στην ηλικία τους.

Ξέγνοιαστες ζωές γεμάτες χρώματα, ζεστασιά και αγάπη που θα τα εφοδιάσουν και θα τα εξοπλίσουν για να μπορέσουν αύριο να αντιμετωπίσουν τη ζωή με ψηλά το κεφάλι. Δυστυχώς κάθε φορά που ένα παιδί ή μία οικογένεια βρίσκει το δρόμο προς την ομαλότητα, τρεις άλλες εμφανίζονται να παραπαίουν στην οικονομική ανέχεια.

Μετά από όλα αυτά …. διαβάζω και για τα παιδιά των λαθρομεταναστών, τα δικαιώματα τους και την υποχρέωση μας να τους παρέχουμε τα πάντα….. Τρέξτε λοιπόν να δώσετε τα πάντα σε αυτούς …. τα πάντα όμως.

Μην ξεχάσετε να γδύσετε τα παιδιά σας για να μη σας πουν φασίστες.

Γιατί πλέον δεν έχει αποδειχτεί ούτε ότι οι Ισλαμιστές χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για να διεγείρουν τα συναισθήματα σας, τα οποία όμως είναι πολύ καλά κρυμμένα όταν πρόκειται για τα Ελληνόπουλα.

Ούτε ότι τα χρησιμοποιούν για τα επιδόματα τα οποία αφειδώς πληρώνετε από τη τσέπη σας αλλά σκέφτεστε και το σεντ όταν πρόκειται για τα Ελληνόπουλα.

Ούτε ότι ενδιαφέρονται τόσο λίγο οι ίδιοι ώστε τα 9/10 των πνιγμένων να είναι τα παιδιά τους, ούτε ότι έρχονται στην Ευρώπη ακριβώς γιατί ξέρουν πόσο μλκς είσαστε, ούτε ότι μπουκάρουν και εποικίζουν τη χώρα..

ούτε ότι έρχονται από ασφαλείς χώρες αλλά έρχονται γιατί ξέρουν ότι εδώ θα παίρνουν επιδόματα, ούτε ότι τα παιδιά μας πεθαίνουν από ασθένειες που φέρνουν αυτοί, ούτε ότι έχουν διαλύσει και τα τελευταία υπολείμματα υγείας και παιδείας, ούτε οτι έχουμε φτάσει στη χώρα μας να έχουμε λιγότερα δικαιώματα από τους λαθρομετανάστες.Συνεχίστε έτσι…. και θα δείτε τι έρχεται ή μάλλον τι φέρνετε.

© kristine.sideris

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications