Η Ανταρκτική παρακολουθείται από ΑΤΙΑ, επιβεβαιώνει επίσημο έγγραφο
Η Ανταρκτική παρακολουθείται από ΑΤΙΑ, επιβεβαιώνει επίσημο έγγραφο

Κατά τη διάρκεια του έτους 1965 διάφορες χώρες ανέφεραν ότι τα UFO πλησίαζαν σε στρατιωτικές βάσεις στην Ανταρκτική.

Χώρες όπως η Χιλή, η Αργεντινή και η Μεγάλη Βρετανία ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους για τα γεγονότα αυτά, ωστόσο η ιστορία έφτασε στον Τύπο. Ένα αρχείο που αποχαρακτηρίστηκε από τους Βρετανούς περιέχει ολόκληρη την ιστορία.

Άλλες πληροφορίες σχετικά με την Ανταρκτική:

Το 1938, μια αποστολή στην Ανταρκτική με το πλοίο SCHWAABENLAND,οι Γερμανοί εγκαταστήσαν μια στρατιωτική βάση για επιστημονική έρευνα .Όταν το πλοίο επέστρεψε στο Αμβούργο στο 11 Απριλίου του 1940, τους υποδέχτηκαν ως εθνικούς ήρωες της Γερμανίας. Ακόμη και ο Χίτλερ ήταν προσωπικά στο λιμάνι για να υποδεχτεί τους άνδρες του.

Προφανώς υπάρχει μια συνεχή μάχη στην Ανταρκτική με ΑΤΙΑ που μπορουν να ταξιδέψουν 25.000 μίλια/ώρα με ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, πολλά UFO ειναι απο εκεί, απο την εποχή του δεύτερου παγκοσμίου Πολέμου και ειναι ναζιστικά μερικά εξ αυτών .

Μια νέα έκθεση του WikiLeaks μυστικών αρχείων λενε ότι οι Αμερικανοί έχουν "εμπλακεί" από το 2004 σε ένα "πόλεμο" εναντίον των UFO πάνω ή κοντά στην ήπειρο της Ανταρκτικής, ιδιαίτερα στο Νότιο Ωκεανό.

Το 1947, ο ναύαρχος Ρίτσαρντ Byrd οδήγησε στρατιωτικές δυνάμεις από τις ΗΠΑ,Βρετανία και Αυστραλία σε μια εισβολή στην Ανταρκτική γνωστη και ως επιχείρηση " Highjump".Αυτό είναι γεγονός είναι αναμφισβήτητο, αλλα πότε δεν είπαν ξεκάθαρα τι έγινε και έφυγαν κακής κακός με μεγαλες απώλειες.

Η Ανταρκτική παρακολουθείται από ΑΤΙΑ, επιβεβαιώνει επίσημο έγγραφο

Γερμανοί επιστήμονες που αιχμαλωτίστηκαν ενώ το Βερολίνο βομβαρδιζόταν, αποκάλυψαν πως υπήρχαν απόρρητα έγγραφα, σχεδιαγράμματα και χάρτες που αφορούσαν πτητικά άγνωστα μηχανήματα σε σχήμα δίσκου και εγκαταστάσεις μια απόρρητης βάσης στην Ανταρκτική με όνομα Νέο Βερολίνο

 

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications