Γαμπρός Κατσίφα: «Οι Αλβανοί τον εκτέλεσαν ενώ είχε παραδοθεί»
Γαμπρός Κατσίφα: «Οι Αλβανοί τον εκτέλεσαν ενώ είχε παραδοθεί»

Ο Βαγγέλης Σακελλαράκης, είδε τη σορό του 35χρονου ομογενή και όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή "Μαζί σου", η όψη του ήταν γαλήνια.

"Είναι απίστευτο, αυτή η ηρεμία που είχε το πρόσωπό του, κι αυτή η γαλήνη... Αυτό το κράτησα για εμένα. Μετά από μία ώρα, μου είπε ο κ. Βουγιουκλάκης, ότι 'Έχω δει πολλούς νεκρούς. Τέτοια νηφάλια όψη και τέτοια καθαρότητα, δεν έχω ξαναδεί'. Είναι φοβερό ότι χαμογελάει. Μας έκανε εντύπωση. Αποφάσισε να πεθάνει έτσι.
Ούτε αντάλλαξε πυροβολισμούς, ούτε τίποτα.

Αυτά είναι από την μεριά των ειδικών δυνάμεων των Αλβανών.
Λογικά, πρέπει να ήταν όρθιος και να τους κοιτούσε στα μάτια. Είπε 'Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Βόρεια Ήπειρος'. Έφυγε με τα χέρια ανοιχτά",ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είδα ένα πρόσωπο με τέτοια νηφαλιότητα και υπερηφάνεια στο νεκροτομείο. Θα πείτε κι εσείς αν τον δείτε ότι δεν γίνεται! Δεν έχω δει τέτοιο νεκρό. Είχε αποφασίσει να πεθάνει αυτή την ώρα και αυτή την άγια μέρα» πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι τα φυσίγγια που είχε ήταν αβολίδωτα.

Επίσης, ο κ. Σακελλαράκης, δήλωσε ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, μπορούσε να περάσει τα σύνορα, αλλά γύρισε πίσω.

"Αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να περάσει τα σύνορα πολύ εύκολα. Γιατί ενώ βρέθηκε τόσο ψηλά και συνομιλούσε με έναν βοσκό, του ζήτησε λίγο νερό και έμεινε εκεί για περίπου μια ώρα με τρία τέταρτα. Αυτός όμως αποφάσισε να γυρίσει πίσω".

Τέλος, ανέφερε ότι επιθυμία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ήταν η δημιουργία μια εκκλησίας στο χωριό Βουλιαράτες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications