«Φιλόζωοι» ακτιβιστές στην Βαρβάκειο ποιος τους έστειλε εκεί άραγε?
«Φιλόζωοι» ακτιβιστές στην Βαρβάκειο ποιος τους έστειλε εκεί άραγε?

Φιλόζωοι ακτιβιστές έκαναν "ντου" στην Βαρβάκειο και διαμαρτυρήθηκαν για την εκμετάλλευση των ζώων! τους πήρε ο πόνος ξαφνικά για τα ζώα! 10.000 χρονιά οι άνθρωποι είχαν τα ζώα οχι μονο για τροφή, άλλα και για μετακινήσεις, και ήρθε άλλη μια συμμορία ξαφνικά υποκινούμενη από τους γνωστούς αφού αυτοί το άρχισαν όλο αυτό, οπως κάνουν εδώ και 40 -50 χρονιά, φεμινίστριες που βαζουν τις χρήσιμες ηλίθιες που έχουν μαζέψει να ξεφτιλίζουν την γυναικά , αντιφασιστες ορκ μιάσματα, και αν τους ρωτήσεις τι σημαίνει το φασίστας δεν ξέρουν να απαντήσουν, επίσης γιατί ειναι ρατσιστές σε αυτούς με θανάσιμο μίσος?

Για πείτε σε αυτούς τους ζωόφιλους δήθεν, για την εβραϊκή σφαγή κοσέρ ή αλλιώς χαλάλ , δηλαδή σφαγή με βασανίστρια για τα ζώα ώστε να ειναι πιο νόστιμο το κρέας(βασικά άλλος ειναι ο λόγος αλλα δεν ειναι του παρόντος )

Διαμαρτυρία πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου, 27.10.2018, η φιλοζωική οργάνωση Direct action everywhere. Η Βαρβάκειος γέμισε ακτιβιστές, που φορούσαν μαύρα ρούχα και μάσκες ζώων.

Κρατούσαν πλακάτ που απεικόνιζαν σκοτωμένα ζώα με την εξής λεζάντα: «Ήθελα να ζήσω».

Η οργάνωση επιδιώκει μέσω ανοιχτών διασώσεων, διαμαρτυριών και διαταραχών να δημιουργήσει έναν κόσμο στον οποίο κάθε ζώο θα είναι ασφαλές, ελεύθερο κι ευτυχισμένο.

Σε κάθε περίπτωση, η οργάνωση δηλώνει ότι προωθεί την ειρήνη και καταδικάζει τη βία στη συμπεριφορά, τα λόγια και το ύφος. Στόχος να μείνει κάθε ζώο ελεύθερο.

Δεν ειναι τυχαίο ότι όλες αυτές οι οργανώσεις έχουν την ίδια πηγή.. Αφού ειναι τόσο πολύ "φιλόζωοι" γιατί δεν πάνε στα αφεντικά τους τους αριστερούς να βγαλουν κανένα πρόγραμμα για τα ζώα όπως οι λεγόμενοι ναζι όπως τους έχουν μάθει, που έβγαλαν νομούς κατα της εκμετάλλευσης των ζώων? γιατί άπλα ειναι σαν τους κομμουνιστές που λένε μόνιμος για καπιταλισμό σαν παπαγάλοι και λοιπές ηλιθιότητες που τους ποτίζουν, το αστείο ειναι να λένε για πατριαρχία όταν αυτή τους καθοδηγεί! ο ορισμός των χρήσιμων ηλίθιων!!! ειναι οι ίδιοι που με τα σωματεία έκλεισαν χιλιαδες επιχειρήσεις ώστε να μείνουν μονο οι πολυεθνικές που μαντέψτε σε ποιους ανήκουν οι περισσότερες !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications