Εβελίνα Παπούλια: Πνίγομαι Στο Γάμο, Παθαίνω Κρίση Πανικού - Βίντεο
Εβελίνα Παπούλια: Πνίγομαι Στο Γάμο, Παθαίνω Κρίση Πανικού - Βίντεο

Όσοι αναρωτιούνται για την φώτο να τους πούμε άπλα ας ερευνήσουν γιατί την βάλαμε,με το ίντερνετ μάθαμε αληθινή ιστορία και οχι από τα σχολεία η βιβλία που τα περισσότερα ειναι απο διαστρεβλωτές, από ανεξάρτητες και ουδέτερες πήγες εξωτερικού,καθώς και διασταύρωση στοιχείων, ας κάνουν το ίδιο και αυτοί,και δεν θα μας πει καμιά θείτσα που παριστάνει την αρχαιολόγο και κάνει copy paste ότι τις έμαθαν, η κανένα μασονάκι για αληθινή ιστορία,αυτά σε σημιτικές φυλές κτλ που το τους πεις αυτό ειναι και τέρμα.

Η κανένας αλλόφυλος νεοέλληνας τύπου αραβικής φυλής που θεωρείτε απόγονος των αρχαίων Ελλήνων και καλά, ενώ δεν έχει ούτε ένα γονίδιο της καυκάσιας φυλής τοσο σωματικά όσο και στο χαρακτήρα δεν έχει καμιά σχέση με αρχαίους,όπως έλεγε και μια: ειμαι Ελληνίδα με καταγωγή από την Αφρική! τέλος οι συγκεκριμένες εικονιζόμενες μπορεί ναι μεν να ανήκουν φυλετικά κάπου αλλα να μην έχουν το πνεύμα το οποίο φαίνεται στο χαρακτήρα, μετά από τόσα χρονιά μπασταρδεμάτων, και δεν τις ξέρουμε προσωπικά όποτε....

Για την προσωπική της ζωή, τους γάμους της, τη σχέση της με την 19χρονη κόρη της Αφροδίτη αλλά και τα χρόνια που περνάνε μίλησε η Εβελίνα Παπούλια.

«Έγινα μαμά όταν ήμουν 27-28 χρονών. Το ήθελα. Είχα πει 27 χρονών θα έχω παιδί. Από μικρή. Δεν ξέρω γιατί το είχα βάλει έτσι στο κεφάλι μου και όντως συνέβη.

Ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί με τον μπαμπά της Αφροδίτης, απλώς προέκυψε γιατί εγώ είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν περίμενα καθόλου να μείνω έγκυος. Έμεινα και είπα τέλος», εκμυστηρεύεται η ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη».

Όσον αφορά στους γάμους της, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως έληγαν πολύ γρήγορα και ότι ένιωθε πως «πνιγόταν» μέσα σε αυτούς:

«Έχω κάνει δύο γάμους, αλλά δεν κράτησαν, ήταν μπαμπ-μπαμ. Δεν το έχω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Δεν μπορώ να σου το πω. Μπορεί να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή ή οι κατάλληλοι άνθρωποι ή να ήμουν εγώ τόσο πολύ ανώριμη για αυτό. Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Πάντως σίγουρα κάτι πάθαινα. Πνιγόμουν. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή μου, ότι καταπιεζόταν η ελευθερία μου.

Δεν έχω λόγια για αυτό. Χρήζει ψυχανάλυσης. Ο γάμος σαν γάμος μου αρέσει.

Είναι δηλαδή κάτι που το θαυμάζω στους ανθρώπους όταν το βιώνουν. Πάντα λέω "αχ γιατί όχι και εγώ".

Τώρα πια για να έκανα κάτι τέτοιο, νομίζω ότι θα έπρεπε να το φιλτράρω πολύ. Δεν νομίζω ότι έφταιγαν οι σύντροφοι μου και στις δύο περιπτώσεις.Θεωρώ ότι έφταιγα εγώ, γιατί εγώ πάθαινα κρίση πανικού μέσα σε αυτό».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια:

 

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications