80 χρονιά μετά οι αριστεροί Γερμανόφωνοι και Ελληνόφωνοι διατηρούν τον μύθο απάτη: πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία
80 χρονιά μετά οι αριστεροί Γερμανόφωνοι και Ελληνόφωνοι διατηρούν τον μύθο απάτη: πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία

Κρατάει χρονιά αυτό το παραμύθι, το οποίο το αρχισαν αριστεροι για να σπέρνουν διχόνοια, οι αριστεροι της Γερμανίας μιλάνε και στάζουν μελί για τον δικό τους αλεξ και γυρίζει αριστερές σελίδες στο ελλαδιστάν:

Tο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel φιλοξενεί στην διαδικτυακή του έκδοση ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη με τίτλο «Η Ελλάδα διεκδικεί 280 δισεκατομμύρια ευρώ από την Γερμανία». Το Der Spiegel αναφέρεται στην πρόθεση της Αθήνας να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα εκστρατεία διεκδίκησης πολεμικών επανορθώσεων:

«Όσο η Ελλάδα εξαρτώταν από τη οικονομική στήριξη της ΕΕ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απέφευγε να θέσει ζήτημα επανορθώσεων. Τώρα όμως μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου προγράμματος προσαρμογής, η Αθήνα προτίθεται να αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες.

Δεν είναι σύμπτωση ότι οι δύο κορυφαίοι Ελληνες πολιτικοί αναφέρθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στο ζήτημα. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο χωριό Καλλικράτης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο χωριό Κάνδανος. Σηματοδοτεί την απαρχή μιας μακράς εκστρατείας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Der Spiegel θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Μια επιτυχία θα διασφάλιζε στον Αλέξη Τσίπρα πολλές ψήφους
Η ελληνική βουλή θα επικυρώσει κατ΄ αρχήν έκθεση, στην οποία αναφέρεται ότι η Ελλάδα δικαιούται επανορθώσεις 269,5 δις ευρώ από τον β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στο ποσό αυτό προστίθεται το κατοχικό δάνειο ύψους 10,3 δις ευρώ, βάσει υπολογισμών από τα τέλη 2014. Η έκθεση είναι έτοιμη από τον Αύγουστο του 2016. Έμεινε ωστόσο στο συρτάρι, όσο η Ελλάδα λάμβανε ακόμα βοήθεια από χώρες της ΕΕ συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας.

Μετά το τέλος του τελευταίου προγράμματος προσαρμογής τον Αύγουστο ο Ελληνας πρωθυπουργός άλλαξε στάση. Ο Αλέξης Τσίπρας επιτρέπει τώρα στο κοινοβούλιο να επικυρώσει την έκθεση. Ο πρωθυπουργός κάνει βέβαια λόγο για «ηθική αποζημίωση». Δεν αναφέρεται ωστόσο στα πολλά δις που ενδέχεται να λάβει η Ελλάδα, αλλά και τις επαπειλούμενες πρόωρες εκλογές, στις οποίες μια επιτυχία στο ζήτημα των επανορθώσεων θα του διασφάλιζε πολλές ψήφους.

-----------

Αυτά τα παραμυθία πουλάνε στο πόπολο χρονιά τώρα μαζί με δήθεν "ειδικούς", ειναι δυνατόν να ζητάς αποζημιώσεις για δήθεν κάποιο δάνειο και τις δήθεν καταστροφές από μια χώρα που ισοπεδώθηκε πλήρως από άκρη σε άκρη και πέρασε σε μασονικό έλεγχο και επι χρονιά με στρατό κατοχής το ΝΑΤΟ που γιαυτό είχε δημιουργηθεί, και την μίση χώρα επι σοβιετικό καθεστώς που άρπαξε τα εργοστάσια, και το άλλο μισό σε Βρετανούς - Αμερικάνικους?

Ακόμα και ελεύθερη χώρα να ηταν ποιος λογικός θα ζητούσε πολεμικές αποζημιώσεις από μια διαλυμένη χώρα με ολοκαυτώματα Γερμανικών πόλεων,χιλιάδες άστεγους,η χειρότερη θηριωδία στην παγκόσμια ιστορία του κόσμου,όσοι έμειναν ζωντανοί απο αυτη την φρίκη μέσα στο "σπίτι τους" ηταν σκλαβωμένοι,έχασαν τα πάντα και εκαναν οτι μπορούσαν να αποτρέψουν περαιτέρω συστηματικό βιασμό από τους κατακτητές και τους Μογγόλους. Έμειναν πολύ λίγα "σπίτια" όρθια, μετα από έξι χρόνια πολέμου, που κήρυξαν οι Εβραίοι, μονο χαλάσματα με σκορπισμένα διαμελισμένα πτώματα έμειναν στην περιοχή που κάποτε ονομαζόταν «Γερμανία».

Η Γερμανία μετά το 1945 και ζώνες κατοχής από τους κατακτητές, και αριστερά σπίτια που έκαψαν οι συμμορίτες στην Ελλάδα που σαφώς δεν μιλάει κανένας! και δεν λένε τίποτα για Βρετανικές αποζημιώσεις που βομβάρδισαν τον Πειραιά και οι συμμορίτες μαζί με Βρετανούς προκάλεσαν λιμοκτονία τού πληθυσμού, οι «αντάρτες» «απαλλοτρίωναν» την αγροτική παραγωγή,η βρετανική αποικιοκρατική πολιτική έκανε ναυτικό αποκλεισμό, και τάϊζε τους συμμορίτες της με βρετανικές λίρες, βρετανικό οπλισμό και Βρετανούς στρατιωτικούς.

Ο απολογισμός των νεκρών από τον λιμό τού 1941-1942 εκτιμάται από τους ιστορικούς, από 300.00 έως 800.00, στην πλειοψηφία τους παιδιά. Αυτή ηταν η «Εθνική Αντίσταση» που τσιρίζουν τόσα χρονιά και ταΐζουν εθνοπατριωτικό κουτόχορτο οι πράκτορες που λένε μεταξύ άλλων ότι πολέμησαν για την Ελλάδα, και ρίχνουν όλη την ευθύνη στους κακούς ναζι ακόμα και για τις γενοκτονίες που προκάλεσαν αυτοί...

Η σημερινή Γερμανία ουδεμιά σχέση έχει με την Γερμανία πριν το 1945, όσες επιχειρήσεις έμειναν όρθιες περασαν στους κατακτητές ακομα και ο πληθυσμός της Γερμανίας σε μεγάλο βαθμό δεν ειναι γνήσιοι Γερμανοί, και όσοι έμειναν δεν έχουν καμιά εξουσία ,άλλα στην Ελλαδα τους λένε επι χρονιά ενα άλλο παραμύθι: οι ναζι επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα! και όλη η Γερμάνια ειναι αριστερή τι και αν εχουν ίντερνετ και μπορούν να ερευνήσουν τρώνε αμάσητο αριστερό σανό τόσα χρονιά και δεν το ξέρουν, που δεν έχει και στοιχειώδες λογική! αφού αν ηταν ναζι δεν θα κουβαλούσαν ορδές λαθρο μέσα στην Γερμάνια, κοινή λογική ειναι που απουσιάζει από πολλούς ελληνόφωνους. Αυτά ειναι τα αποτελέσματα της Γενοκτονίας γνήσιων Ελλήνων που έκαναν οι συμμορίτες την περίοδο 1945-1950 συν παιδομάζωμα .

ΥΓ πείτε ότι η σημερινή Γερμανία δίνει 150.000 εκατομμύρια στην Ελλάδα τι νομίζετε ότι θα γίνει? θα σας πούμε εμείς τι θα γίνει που εχουμε διαύγεια να βλέπουμε τα πράγματα όπως ειναι: τίποτα! για όσους έχουν αυταπάτες οτι θα σωθεί η Ελλάδα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications