Δάσκαλος χτύπησε μαθητή δημοτικού η του έριξε κανένα χαστούκι σε τίποτα κακομαθημένα και το έκαναν θέμα?
Δάσκαλος χτύπησε μαθητή δημοτικού η του έριξε κανένα χαστούκι σε τίποτα κακομαθημένα και το έκαναν θέμα?

Το έκανε τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν, το επανέλαβε την Τρίτη, δείχνοντας ότι ο βίαιος άνθρωπος δεν αλλάζει εύκολα συμπεριφορά…Εκπαιδευτικός στα Χανιά χτύπησε μαθητές σε δημοτικό σχολείο.

Πρόκειται για τον ίδιο εκπαιδευτικό που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ανάλογες υποθέσεις τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και μάλιστα είχε απομακρυνθεί από το σχολείο του.

Ωστόσο, και στο άλλο σχολείο που πήγε να εργαστεί, χειροδίκησε και πάλι σε βάρος μαθητή και απομακρύνθηκε και από αυτό, ενώ διενεργήθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Τον είχαν μηνύσει

Οπως γράφουν τα Parakritika.gr, επέστρεψε στο σχολείο που είχε την οργανική θέση του και είχε πρωτοχτυπήσει μαθητή, με τον πατέρα του παιδιού τότε να κάνει μήνυση.

Οι γονείς είχαν ζητήσει να μην επιστρέψει στο σχολείο… λες και κάτι ήξεραν ότι θα συμβεί.Και την Τρίτη συνέβησαν ξανά τα ίδια, χτυπώντας τρία παιδάκια της Β’ Τάξης του Δημοτικού, παιδιά 8 ετών, εν ώρα μαθήματος.

Ηδη, από τους γονείς έχει γίνει αναφορά και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει ενημερωθεί για το νέο αυτό περιστατικό του ίδιου εκπαιδευτικού.

Αναμένεται πλέον να γίνουν οι δέουσες ενέργειες, καθώς οι ευκαιρίες που δόθηκαν στον δάσκαλο φαίνεται πως δεν έπιασαν τόπο.briefingnews.gr

H υπόθεση μυρίζει μουφα, ειδικά αν ειναι στην μέση τίποτα μαμούχαλοι αριστεροί, καθώς δεν αναφέρουν λεπτομέρειες και τι έκαναν οι "μαθητές" για τα "κτυπήσει" , αλλα υποθέτουμε ότι κάποιος με κάποιο κακομαθημένο μούλικο που θα κανει φασαρίες στο σχολείο θα άρχισε το θέμα, τι να πουν και αυτοί που πηγαίναν σχολείο πριν 20 χρονιά, όσα ηταν κ@λόπαιδα έτρωγαν ξύλο στο σχολείο κανονικά και με το νόμο! σημερα τα σχολεια πρέπει να βγάζουν μαλθακούς και να φέρονται όλοι καλα σε αδίσταχτα μούλικα σημιτικής ράτσας που εξαπλώνονται ραγδαία , δηλαδή εκολαπτόμενους antifa κομμουνιστες αριστερούς και χρήσιμους ηλίθιους που πάντα ακολουθούν κόμματα του συστήματος, οι οποίοι δεν διαθέτουν και πολύ νοημοσύνη αλλα ειναι αδίσταχτοι, γιαυτό μεταξύ άλλων αναγράφουν και αυτά τα :"οχι σε παιδιά κάτω των 5 ετών" πχ, όσα παιδιά 2 χρόνων δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν τρώγεται,κάτι δεν πάει καλά !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications