ΣΟΚ!! Ανακάλυψαν τον δισέγγονο του “στυγερού” Ναζιστή Χίτλερ! που ουδεμιά σχέση έχει και ειναι και αριστερός!
Έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης: Ανακάλυψαν τον δισέγγονο του “στυγερού” Ναζιστή Χίτλερ! που ουδεμιά σχέση έχει και ειναι και αριστερός!

Που τελικά ειναι αριστερό- κομμουνιστικής ράτσας και ουδεμιά σχέση έχει με τον "στυγερό Ναζιστή Χίτλερ" υποτίθεται ότι οι έγκυρες πήγες ειναι ουδέτερες το "στυγερός Ναζιστής" σίγουρα αριστερή ράτσα το έγραψε, για τα αληθινά ανθρωπόμορφα κτήνη Στάλιν Τσώρτσιλ γιατί δεν γράφουν τα ίδια?? ο "στυγερός Ναζιστής" έφτιαξε αυτοκίνητο για το λαό και ελευθέρωσε την Γερμανία απο τις εβραϊκές τράπεζες βγάζοντας δικό του νόμισμα, και από την αριστερή δημοκρατία της Βαϊμάρης που έκανε λιμοκτονία στην Γερμανία του 30, και πολλά άλλα "κακά" πράγματα έκανε ο στυγερός Ναζιστής ! έτσι σημερα σώθηκε ο κόσμος από το "κακό"! έγινε όλη η Ευρώπη μασονικη με μια απέραντη δημοκρατία της Βαϊμάρης παντού, και τους λένε ότι η δημοκρατία ειναι ελληνική τάχα όταν αυτός που την δημιούργησε έτρεφε θανάσιμο μίσος σε Δωριείς καυκάσιους..

H «έγκυρη πηγή» newsit που πρόσφατα έκανε τον πινάκα οργάνων αυτοκίνητου "αερόσακο" για του λογού το αληθές βλέπε εδώ, ξανά κτύπησε ! μαζί με αυτή και άλλες έγκυρες πήγες μαζί με ηλίθιους copy paste ότι βρουν αρκεί να μαζεύουν κόσμο, και βοηθούν το σύστημα στην χειραγώγηση των μαζών χρονιά τώρα, η newsit γραφει το παρακάτω:

Τον δισέγγονο του Αδόλφου Χίτλερ και γιό του ανιψιού του Ουΐλιαμ Πάτρικ (για τον οποίο ο στυγερός Ναζιστής ηγέτης ουδέποτε έτρεφε συμπάθεια) κατόρθωσε να ανακαλύψει και να του πάρει συνέντευξη η γερμανική εφημερίδα Bild.
Ο απόγονος του Χίτλερ, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ δηλώνει «πολύ ενοχλημένος» από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ εκφράζει τη συμπάθειά του προς την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

«Η καγκελάριος Μέρκελ; Είναι μία έξυπνη και ικανή προσωπικότητα», δηλώνει στην πρώτη του συνέντευξη σε μέσα ενημέρωσης ο Αλεξάντερ, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη.

Και ποιο κάτω γράφει για προπαγανδιστικό σκοπό: Απομονωμένος ο απόγονος του Χίτλερ!

Ποιος απόγονος του Χίτλερ και δισέγγονος ρε ηλίθιοι μαζί με την αριστερή Bild (τύπου πρώτο θέμα) αφού ειναι γιος του ανιψιού του πως ειναι δισεγγονος; για να ειναι δισέγγονος πρέπει να ειναι παιδί του εγγονού του. Έκτος αυτού ειναι της ίδιας φυλής με τους αριστερούς και υποστηρίζει την συμμορίτισσα Μέρκελ που όσοι Γερμανοί καυκάσιας καταγωγής σαν τον Χίτλερ η τους αρχαίους Έλληνες έχουν απομείνει την βρίζουν που κάνει ισλαμ την Γερμανία ...

Ο δήθεν απόγονος του Χίτλερ για να γίνει ντόρος! όταν και από την ίδια μάνα βγαίνουν μη καυκάσιοι με τέτοιο ανακάτεμα που έχουν κανει τόσα χρονιά, και μένα ο μεγαλύτερος αδελφός μου ειναι ο κλασικός νεοέλληνας λαμόγιο και ύπουλος, ουδεμιά σχέση έχουμε σε πολλά πράγματα γιατί δεν ειναι καυκάσιος,το ίδιο και δυο αδελφές, η μια ειναι καυκάσια και καλή και η άλλη αδίσταχτη της αριστερής ράτσας που ρουφιάνευε την αδελφή της και κομμουνίστρια .. Γιαυτό οι κομμουνιστές σκότωναν καυκάσιους το 40 ακόμα και αν ηταν αδελφια τους!τι δεν κατάλαβες?

Post A Comment:

1 comment

....είπε...

Στην κομμουνιστή Αλβανία του 75 εξιστορούσε ο πατέρας μου ρουφιανεβαι ο γιος την μάνα ο αδερφός τον αδερφό κ η γυναίκα τον άντρα...ήταν 10 μέλη στην οικογένεια τα 7 θα ήταν με το σύστημα φαντασου σου να μην εμπιστεύεστε την ίδια σου την οικογένεια...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications