Ο «θησαυρός» που έκρυβε ο πινάκας οργάνων σε ένα YARIS – video
Ο «θησαυρός» που έκρυβε ο πινάκας οργάνων σε ένα YARIS

Χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα σε ειδική κρύπτη βρέθηκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν από την Ασφάλεια Καρπενησίου, μετά τη σύλληψη του ζευγαριού απατεώνων και του συνεργού τους στα όρια του νομού Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά από έρευνες των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και με τη συνδρομή ιδιωτικού συνεργείου επισκευής οχημάτων, εντόπισαν σε ειδική κρύπτη, εντός του χώρου του πίσω από τον πινάκα οργάνων το χρηματικό ποσό των 16.430 ευρώ και πλήθος κοσμημάτων, που είχαν αφαιρεθεί από 82χρονη στο Καρπενήσι.

Εδώ τα "ξουράφια" που έχουν επανδρώσει την καθεστωτική σελιδα newsit.gr μια από τις πολλές σελίδες τους, δεν βλέπουν καν ότι ο αερόσακος ειναι στην θέση του, και τα λεφτά ηταν πίσω από τον πινάκα οργάνων! τίτλος: Ευρυτανία: Ο αερόσακος του αυτοκινήτου έκρυβε ένα μικρό θησαυρό – Έπαθε πλάκα ο υπεύθυνος συνεργείου, και γράφουν: (εντόπισαν σε ειδική κρύπτη, εντός του χώρου του αερόσακου του συνοδηγού),και ο αερόσακος έκρυβε εικόνες που δεν περίμενε κανείς.!!!τέτοια άτομα σαν ενημερώνουν σε φερόμενες έγκυρες πήγες τους που ειναι όλοι τους μια κλίκα και διαφημίζει η μια την άλλη, βάζουν και πιασιαρικους τίτλους: Έπαθε πλάκα ο υπεύθυνος συνεργείου!σιγά μην έπαθε και κόψιμο!,ποιος αερόσακος του συνοδηγού ρε ηλίθιοι που σας έχουν και για έγκυρους δημοσιογράφους? ο αερόσακος του συνοδηγού ειναι άθικτος και φαίνεται δεξιά στην φώτο με γράμματα πάνω απο το ντουλαπάκι, ούτε που ειναι ο αερόσακος τους συνοδηγού δεν ξέρουν!! σχετικό λινκ http://archive.is/xRToC να μην λένε ότι τους συκοφαντούμε ..

Θα ειναι από αυτά τα άτομα που δεν ξέρουν καν πως βιδώνει μια βίδα τυπικό χαρακτηριστικό αριστερών που δεν καταλαβαινουν τίποτα πέρα απο αυτά που έχουν σπουδάσει και αποφεύγουν τεχνικές δουλείες και αυτές που θέλουν εξυπνάδα γιατί δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα , αλλα το παίζουν έξυπνοι επι πάντως αντιγράφοντας τι γράφουν στην wikipedia τους κτλ,και όλη την ζωή τους γράφουν προπαγανδες και δεν έχουν δουλέψει μια μέρα, και ότι ειναι πέρα απο την κατανόηση τους το αποκαλούν θεωρίες συνωμοσίας,όλοι έτσι ειναι σε "έγκυρες πήγες" και δεν λέτε τίποτα άλλο από αυτό που λεει το σύστημα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications