Μια εταιρεία “βρικόλακας” προσφέρει αιώνια ζωή μέσω μεταγγίσεων αίματος στη Νέα Υόρκη!
Μια εταιρεία “βρικόλακας” προσφέρει αιώνια ζωή μέσω μεταγγίσεων αίματος στη Νέα Υόρκη!

Υπάρχουν πολλές ιστορίες σε όλη την ιστορία για πλάσματα που τρέφονται με αίμα έχουν τρομοκρατήσει εκατομμύρια ανθρώπους για αιώνες. Τελικά πίσω από κάποιον μύθο κρύβεται μια αλήθεια!

Οι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο έχουν διαφορετικές αναπαραστάσεις αυτών των τεράτων, αλλά οι περισσότεροι τους γνωρίζουν ως: βαμπίρ “βρικόλακες”. Ωστόσο, τι οδήγησε τους ανθρώπους αυτούς να πιστεύουν σε αυτά τα όντα;

Μια σαφής απόδειξη της ύπαρξής τους βρίσκεται σε διαφορετικούς πολιτισμούς επι αιώνες,και που περιγράφουν παρόμοια τέρατα. Υπάρχουν περιγραφές για βαμπίρ που εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο μέρη όπως η Αφρική η Ινδία η Κίνα Ευρώπη. Για να μην αναφέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει αντιμέτωποι με τους βρικόλακες και οι ιστορίες τους συμπίπτουν σχεδόν σε κάθε λεπτομέρεια.

Το να λεει κάποιος μύθους και θεωρίες συνωμοσίας όλα αυτά σύμφωνα με την μασονική "λογική"(απόκρυψης γεγονότων και αληθείας) μονο ηλίθιος μπορεί να θεωρηθεί ...Έτσι μπορούμε να πούμε ότι τα στοιχεία που υποστηρίζουν την ύπαρξη βαμπίρ υπήρχαν πάντα, η λογοτεχνία και ο κόσμος της ψυχαγωγίας ειναι υπεύθυνος για να τα θεωρούν ως φανταστικά και ανύπαρκτα πλάσματα! στην λογική όταν θέλεις να κρύψεις μια αλήθεια πες την δημοσιά παντού και αυτό κάνουν με ταινίες, έτσι όλοι νομίζουν ότι ειναι άπλα ιστορίες από ταινίες και κανένας δεν θα ερευνήσει !

Αλλά φαίνεται ότι κάτι αλλάζει, οι βρικόλακες θέλουν από την ανωνυμία να αναγνωριστούν δημόσια και νόμιμα όπως γίνεται συνήθως και οι μη φυσιολογικοί βαφτίζονται φυσιολογικοί και άπλα διαφορετικοί βλεπε ομοφυλόφιλους και πως τους θεωρούσαν πριν 20 χρονιά στην ψυχολογία. Τώρα μια εταιρεία προσφέρει «αιώνια ζωή» μέσω μεταγγίσεων «νεαρού αίματος» στη Νέα Υόρκη.

Νωπό αίμα
Η Ambrosia Medical, το όνομα της οποίας ειναι εμπνευσμένο από τον μυθικό καρπό των ελληνικών θεών που δίνουν αθανασία , έχει ως στόχο να βοηθήσει στην εξάλειψη της γήρανσης, βάζοντας αίμα νέων στους πελάτες της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ειδήσεων Business Insider, η εταιρεία προτίθεται να ανοίξει την πρώτη της κλινική στη Νέα Υόρκη πριν από το τέλος του έτους. Η αμφιλεγόμενη εταιρεία πραγματοποίησε τις πρώτες κλινικές δοκιμές στις ΗΠΑ, το 2017 για να καθορίσει εάν το αίμα των νέων δοτών αναζωογονεί τα όργανα των ηλικιωμένων ασθενών.

Οι συμμετέχοντες στις δοκιμές πλήρωσαν 8.000 δολάρια για να δοκιμάσουν αυτή τη νέα μέθοδο υπέρβασης της γήρανσης. Ωστόσο, η τελική τιμή μπορεί να είναι πολύ υψηλότερη, σύμφωνα με τον ιδρυτή της Jesse Karmazin, πτυχιούχο ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Παρόλο που τα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, η Ambrosia είπε ότι οι δοκιμές ήταν πραγματικά θετικές.
Η δοκιμή θεραπείας περιελάμβανε τη μετάγγιση πλάσματος αίματος από δότες ηλικίας 16 έως 25 ετών σε 150 ασθενείς ηλικίας από 35 έως 92 ετών . Μετά τη θεραπεία, οι ασθενείς ανέφεραν αναζωογονημένοι, με καλύτερη μνήμη και ύπνο, μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη και βελτιωμένη εμφάνιση.

Ambrosia Medical και οι βρικόλακες
Σε αυτό το σημείο, μπορεί να πιστεύετε ότι η Ambrosia Medical είναι απλά μια αναδυόμενη εταιρεία που προσπαθεί να κατακτήσει την αγορά των πιο εκκεντρικών εκατομμυριούχων. Και αρχικά θα ήταν έτσι, εκτός από μια περίεργη σχέση ή "σύμπτωση" .

Όπως εξήγησε ο ιδρυτής της Ambrosia Medical σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Jason Camm, ιατρικός διευθυντής της Thiel Capital, άρχισε να ενδιαφέρεται. Και ποιος είναι ο Jason Camm; αν και το προφίλ του στο LinkedIn περιγράφεται ως επενδυτής για νεοσύστατες εταιρείες, αυτό δεν είναι η κύρια δουλειά του.

Ο Camm είναι "προσωπικός διευθυντής υγείας του Peter Thiel και αρκετών άλλων ηγετών στον κόσμο των επενδύσεων της Silicon Valley". Και ο Thiel,ειναι συνιδρυτής του PayPal, το 2016 δήλωσε ότι ήταν βαμπίρ και ήθελε το αίμα των νέων για αιώνια ζωή. Είναι αλήθεια ότι η επιθυμία αίμα δεν αποδεικνύει ότι είναι ένας βαμπίρ, αλλά υπάρχουν περισσότερα.

Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε για το περιοδικό Vanity Fair , ο δημοσιογράφος Nick Bilton έγραψε για το τότε που είχε προσκληθεί σε δείπνο στο σπίτι του Thiel.

Περιέργως, δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα για φαγητό στο τραπέζι. Όταν ο Bilton ρώτησε τον φίλο του Thiel για την έλλειψη φαγητού στο τραπέζι, του είπε ότι ο Thiel είχε κάποια παράξενη δίαιτα και ότι δεν έτρωγε τίποτα. Στον δημοσιογράφο αυτό έκανε εντύπωση και η αλήθεια είναι ότι ακούγεται σαν το είδος δικαιολογίας για ένα πραγματικό βαμπίρ .

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως κάποιοι στο μασονικούς κύκλους φαίνεται να μην γερνούν και σταματάει ο χρόνος για αυτός; !
Υπάρχει μια σαφής πιθανότητα ότι είναι στην πραγματικότητα ειναι βαμπίρ, από αυτούς βγήκε ο δηθεν μύθος,για να μην αναφέρουμε παιδιά που εξαφανιζονται κάθε χρόνο στην Αμερική επίσημα, και πολλά άλλα (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα και στην Ελλάδα που φτάνουν πάντα 90 φεύγα και οι ανεπιθύμητοι πεθαίνουν από καρκίνο, και ποιοι κρύβονται πίσω από τις αιμοδοσίες και που πάει το αίμα?, αφού κάθε φορά που χρειάζεται αίμα κάποιος ζητούν από τους συγγενείς τους! ενώ υποτίθεται εχουν αίμα από τις αιμοδοσίες ...! απίστευτα πράγματα γίνονται κάτω από την μύτη της μάζας). Και τώρα μπορείτε να συνεχίστε την ζωή σας σαν μην τρέχει τίποτα και να λέτε για θεωρίες συνωμοσίας όπως σας έχουν μάθει!και να διαβάζεται ιστοσελίδες τους γιατί εμείς σας χαλάμε το matrix τους και σας κάθε τόσο σε πολλά θέματα...
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications