105 μαθητές απείχαν από σχολείο των Σερρών.. επειδή πήγαν «πρόσφυγες»
105 μαθητές απείχαν από σχολείο των Σερρών.. επειδή πήγαν «πρόσφυγες»

Βεβαίως αυτοί και τους λαθρομετανάστες πρόσφυγες τους λένε για να τους δεχτεί ο Ελληνικός λαός.. με δάκρυα στα μάτια και ας μην έχουν καμιά σχέση με πρόσφυγες και πόλεμο.. οπότε βγάλε άκρη με την κυβέρνηση που έχουμε, ποιος είναι πραγματικά πρόσφυγας και ποιος όχι.

Οι γονείς των 105 από τους συνολικά 130 μαθητές δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο λόγω της παρουσίας δέκα προσφυγόπουλων.

Εικοσιπέντε από τους 130 μαθητές που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Σκουτάρεως, του δήμου Σερρών, κάθισαν σήμερα Παρασκευή στα θρανία, με τους υπόλοιπους να απέχουν από το σχολείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φοίτηση δέκα προσφυγόπουλων στο εν λόγω δημοτικό.

Σύμφωνα με το epiloges.tv, οι γονείς και οι κηδεμόνες των 105 μαθητών με αυτή την κίνησή τους εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους και δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο.

«Οι διαμαρτυρίες των γονέων είναι υπερβολικές» τονίζει σε δηλώσεις του ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ανανιάδης υπογραμμίζοντας πως τα επιχειρήματα των γονέων «δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Σύμφωνα με τον κ. Ανανιάδη, στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να παρέμβει ο Εισαγγελέας Σερρών όπως είχε γίνει και το 2016 και στον Προφήτη του δήμου Βόλβης που και εκεί οι μαθητές απείχαν από τα μαθήματά τους για τον ίδιο λόγο.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Σκουτάρεως απέστειλαν εξώδικα τις προηγούμενες ημέρες στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών, στον δήμαρχο Σερρών και στον Αντιπεριφερειάρχη ζητώντας να δημιουργηθεί σχολείο εντός της προσφυγικής δομής.

Δείτε τι λέει ο περιφερειακός διευθυντής στο βίντεο.. «Υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις».Δηλαδή όταν από τους 130 μαθητές πάνε μόνο οι 25.. είναι κάποιες αντιδράσεις.. η ΠΟΛΛΕΣ αντιδράσεις κύριε διευθυντά;

 

πηγή

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications