Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Pε, είσαι τρελός; Μαζέψτε τον... Θέλεις μήνυση;» (video)
Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Pε, είσαι τρελός; Μαζέψτε τον... Θέλεις μήνυση;» (video)

Eξoργiστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος από όσα είπε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος, στην εκπομπή "Ακραίως" του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Καμμένος μιλούσε για την υπουργοποίηση Παπακώστα λέγοντας ότι για να μπει στην κυβέρνηση επιβραβεύθηκε για την στάση της στο Σκοπιανό. Και τους κατηγόρησε ευθέως για συναλλαγή.

«Να μου πείτε γιατί κάνατε συναλλαγή για τις Πρέσπες. Έχετε να αποδείξετε κάτι; Προσέξτε λίγο τι λέτε για μένα», είπε ο Δημήτρης Καμμένος απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο ο οποίος νωρίτερα του είπε ότι το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κάποιος και για την αποχώρηση την δική του.

Αυτό, εξόργισε τον Δημήτρη Καμμένο ο οποίος είπε: «Εσείς θα απολογηθείτε γιατί κάνατε συναλλαγή με υπουργό. Κάνατε συναλλαγή!»
Ο δημοσιογράφος του είπε: «Ρωτήστε τον ΣΥΡΙΖΑ». Και ο Δημήτρης Καμμένος του απάντησε: «Εσείς τι είσαστε; ΚΚΕ είσαστε;»

Η κουβέντα άναψε όταν ο Δημήτρης Καμμένος είπε: «Βαριέμαι με τους κομμουνιστές» και ο δημοσιογράφος του αντέτεινε: «Χουντικά πιστοποιητικά μοιράζεις πρωί - πρωί;»

Τότε στην κουβέντα μπήκαν και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί με τον Δημήτρη Καμμένο να λέει: «Pε, είσαι τρελός; Μαζέψτε τον αυτόν πρωί - πρωί. Θέλεις μήνυση; Έχεις απόδειξη ότι έχω συναλλαγεί με κάποιον;».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications