Θεοφιλογιαννάκος: ένας είναι ο εχθρός, ο κομμουνισμός και οι συνοδοιπόροι του!

Ο κομμουνιστής είναι ένα τομάρι που δεν σκέπτεται την πατρίδα. Είχε πει, δυστυχώς ειναι κάτι πολύ χειρότερο! μετά την μελέτη τους με την βοήθεια του ίντερνετ αλλα και επι τόπου! και ειναι δυο βασικά είδη κομμουνιστών!

Η καταγωγή του ήταν από τη Μάνη, ενώ μεγάλωσε στη Σπάρτη. Αρχικά φοίτησε στη Σχολή Αεροπορίας (σημερινή Σχολή Ικάρων), αλλά τελικά αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων ως ανθυπολοχαγός του Πεζικού. Ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του ΑΣΠΙΔΑ.

Συμμετείχε ενεργά στην επανάσταση κατα των συμμοριτών τύπου Νύχτα των Κρυστάλλων (επανάσταση της Γερμανίας) που αποκαλούν "Πραξικόπημα" της 21ης Απριλίου 1967, ως λοχαγός Πεζικού, ενώ το 1968 έγινε υποδιοικητής του ΕΑΤ-ΕΣΑ, για να γίνει διοικητής το 1970.

Προφυλακίστηκε στα τέλη του 1974 και στις δίκες της Χούντας το 1975 καταδικάστηκε σε δίκες απο αυτές που στήνουν οι συμμορίτες (βλέπε Δίκη ΑΠΑΤΗ της Νυρεμβέργης) για αδικήματα όπως βαρεία σωματική βλάβη, κατάχρηση εξουσίας, ηθική αυτουργία σε απλή σωματική βλάβη κτλ. και συνολικά έμεινε στη φυλακή για 18 χρόνια, μέχρι το Σεπτέμβριο του 1992.

Διετέλεσε υποδιοικητής του ΕΑΤ – ΕΣΑ από το 1968 έως το 1970 και στη συνέχεια διοικητής από το 1970 έως το 1972 και υπήρξε σκληρός και φανατικός αντικομμουνιστής. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας αναφέρει στο βιβλίο του ότι ο Θεοφιλογιαννάκος ήταν στους υπό εξέταση στόχους για «εκτέλεση» της 17 Νοέμβρη. Αριστερά ψέματα που έγιναν δεδομένα: Υπό τις διαταγές του βασανίστηκαν εκατοντάδες πολίτες και (συνάδελφοι του) στρατιωτικοί στη διαβόητη ΕΑΤ ΕΣΑ, ενώ παρέμεινε αμετανόητος μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ο Αλέκος Παναγούλης είχε περιγράψει στη στημένη δίκη των "βασανιστών" της χούντας τα "φρικτά βασανιστήρια" στα οποία είχε υποβληθεί από τον Θεοφιλογιαννάκο! κλασικά κομμουνιστικη υποκρισία και ψέμματα κομμουνιστών, τα ίδια έκαναν και στην "δίκη παρωδία της Νυρεμβέργης " και έκαναν βασανιστήρια να υπογράψουν για τα υποτιθέμενα εγκλήματα οι "κακοί ναζι" επίσης δικάστηκαν γιατί υπερασπίστηκαν την χώρα τους από τον κομμουνισμό, και για ανύπαρκτους νομούς που δεν υπήρχαν τότε, και με πληρωμένους "μάρτυρες"! (αυτά ειναι λεπτομέρειες για τους πολλούς).

Ο συμμορίτης και πράκτορας Αλέξανδρος Παναγούλης δραστηριοποιήθηκε κατά της "Δικτατορίας της Χούντας των Συνταγματαρχών (1967-1974)" όπως την αποκαλούν ! έτσι ξύπνησε μια μέρα και είπε ας πάω κατα της "χούντας" απο μόνος του!!....Γνωστός για την απόπειρα δολοφονίας του Γ. Παπαδόπουλου στις 13 Αυγούστου 1968. και βέβαιος βέβαιος πέρασε "φρικτά βασανιστήρια" αφού πέρασε τοσο άσχημα που αμέσως μετά την κατάληψη της εξουσίας εκλέχθηκε βουλευτής με την Ένωση Κέντρου (Ε.Κ.).!!!

Ένωση Κέντρου (Ε.Κ.) του Γεωργίου Παπανδρέου του γνωστού που ψηφίσαν μέχρι πριν μερικά χρονιά και όμως. Συγκεκριμένα ο Παναγούλης εντάχθηκε στην οργάνωση της νεολαίας του κόμματος – Οργάνωση Νέων της Ένωσης Κέντρου (Ο.Ν.Ε.Κ.) που μετονομάστηκε στη συνέχεια σε Ελληνική Δημοκρατική Νεολαία (Ε.ΔΗ.Ν.) – για να αναλάβει μετά την μεταπολίτευση την προεδρία της στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974. Αυτό ηταν! απο το 1974 έχουν επίσημα άλλα κρυφά την εξουσία, και τα κόμματα που βγάζετε επι χρονιά έχουν τα ίδια αφεντικά!

Ότι δεν κατάφεραν στο συμμοριτοπόλεμο το κατάφεραν το 1974 κατέλαβαν την εξουσία ξεκούραστα, απο τότε έως σημερα αυτοι οι κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα υπέρ τους, πέρα την ιστορική αλήθεια που την έχουν κάνει κουρέλια,και διδάσκουν τα μικρά παιδιά ώστε μεγαλώνοντας να έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους,και κάπως έτσι επικράτησαν, αυτοι ειναι πίσω απο τις περισσότερες δήθεν έγκυρες σελίδες και ΜΜΕ!

Πχ ένα γνωστό ψέμα που λένε :ότι για την εισβολή στην Κύπρο φταίει ο Παπαδόπουλος όταν γνωρίζουν οτι τον είχαν βάλει φυλακή ήδη από το 1973 και η εισβολή έγινε το 1974, και οχι μονο αυτο, αλλα οι ίδιοι οι κομμουνιστές πάλευαν τόσα χρονιά να πάρουν την εξουσία και στην Κύπρο με την βοηθεια Άγγλων, η ΕΟΚΑ τους εμπόδιζε, μέχρι που σχεδίασαν εισβολή Τούρκων, τα ιστορικά ψέμματα τους ειναι αμέτρητα, ακόμα και τις γενοκτονίες που έκαναν αυτοι τις φόρτωσαν στους "κακούς ναζι" για τους οποίους έτρεφαν θανάσιμο φυλετικό μίσος άλλα λένε το αντίθετο!.

Μαμά τι ειναι δικτατορία? απάντηση: όταν δεν εχουν την εξουσία Σημίτες παιδί μου, παντού τα ίδια έκαναν οπού δεν ηταν δικοί τους η οι ίδιοι στην εξουσία Δικτάτορες τους βάφτιζαν και φασίστες ναζι και προκάλεσαν πολέμους για να πάρουν την εξουσία και γενοκτονίες αλλά κατηγορούν τα θύματα τους για αυτά που έκαναν αυτοι και γιαυτό που ειναι αυτοί . Ποιοι ειναι οι Σημίτες? καλύτερα να μην ξέρεις(!).Και αφού παντού έκαναν αυτά και πήραν την εξουσία γιατί όλοι κατηγορούν τα θύματα και οχι τους θύτες? γιατί οι περισσότεροι ειναι σαν τα ζώα,ότι τα μάθεις αυτό υιοθετούν δεν έχουν αντικειμενική λογική λειτουργούν όπως τα ζώα με αποτέλεσμα να παρασύρουν και τους άλλους,μα στο σχολεία μας είπαν οτι ήμαστε όλοι ίδιοι! βλέπεις οι ράτσες των σκύλων να ειναι ίδιες? και στην πραγματικότητα αυτοί ειναι ρατσιστές θέλουν να εξοντώσουν το λεγόμενο καυκάσιο γένος η θεϊκό γένος παλιότερα για να μείνουν μονο οι κατώτερες φυλές που τις ελέγχουν 100% ! τα υπόλοιπα άλλη φορά!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications