30 Σεπ 2018

Βρέθηκε Απολιθωμένος Δράκος Μήκους 10.000 χιλιομέτρων; (video)

Βρέθηκε Απολιθωμένος Δράκος Μήκους 10.000 χιλιομέτρων; (video)

Οι δράκοι όπως είναι γνωστό, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένοι σε μύθους και παραδόσεις σχεδόν παντού σε όλο τον κόσμο, απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη. Οι μορφές και τα μεγέθη, σύμφωνα με τις περιγραφές τους, ποικίλουν. Άραγε υπήρξαν πραγματικά;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με το UFOmania – The truth is out there, κανάλι του YouTube, εντοπίστηκε στο Google Earth, ένας σχηματισμός στην έρημο της Μαυριτανίας, στην Αφρική, ο οποίος παραπέμπει κατευθείαν σε ένα οφιοειδές σώμα, όπου παραδόξως, μπορούμε επάνω του να συναντήσουμε, το μάτι, τη ράχη και πολλά άλλα χαρακτηριστικά ενός δράκου.

Το μήκος του φαίνεται να ξεπερνάει τα 9.500 χιλιόμετρα

Άραγε, πρόκειται για ένα βραχώδη φυσικό σχηματισμό που απλά ξεγελάει το μάτι με τα χαρακτηριστικά του; Ή μήπως θα μπορούσε να είναι πράγματι ένας απολιθωμένος δράκος που έζησε κάποτε στα πολύ παλιά χρόνια, όπως συναντούμε σε πολλές μυθολογίες;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες στα οπτικά χαρακτηριστικά του δράκου:

diadrastika

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Βρέθηκε Απολιθωμένος Δράκος Μήκους 10.000 χιλιομέτρων; (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: