Τρομακτικό βίντεο: Ζευγάρι έπαθε ηλεκτροπληξία όταν το παραπέντε τους έπεσε σε καλώδια ρεύματος
Τρομακτικό βίντεο: Ζευγάρι έπαθε ηλεκτροπληξία όταν το παραπέντε τους έπεσε σε καλώδια ρεύματος

Ηλεκτροπληξία υπέστη ένα ζευγάρι που έκανε διακοπές στη Μαύρη Θάλασσα της Ρωσίας όταν ο δυνατός άνεμος έριξε το παραπέντε του σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος μπροστά σε εκατοντάδες τρομοκρατημένους θεατές.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο παραθαλάσσιο θέρετρο Dzhubga, που βρίσκεται ανάμεσα στο Σότσι και το Νοβοροσίσκι, όπου το αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα.

Οι ερευνητές λένε ότι ο άνδρας που χειριζόταν το ταχύπλοο που έσερνε το αλεξίπτωτο ήρθε πολύ κοντά στην ακτή, με αποτέλεσμα το παραπέντε να πετάξει επάνω από τους λουόμενους.

Το βίντεο, που προφανώς τράβηξε κάποιος από τους άλλους παραθεριστές που το κατάλαβαν ότι κάτι θα πήγαινε στραβά, δείχνει το παραπέντε να πετά από το νερό και στη συνέχεια τα σχοινιά του να ακουμπούν στα καλώδια.

Το ζευγάρι εικονίζεται να αιωρείται αβοήθητο στον αέρα, αλλά καθώς πλησιάζουν στα καλώδια διακρίνονται αρκετές λάμψεις και ένα δυνατό μπανγκ, με τα καλώδια να σπάνε και τον άνδρα και την γυναίκα να στέλνονται ανεξέλεγκτα στον αέρα προτού προσγειωθούν στην άμμο ενώ κραυγές και βρισίματα ακούγονται στο παρασκήνιο.

Ο άνδρας, από το Όρελ της νότιας Ρωσίας, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και έχει πολλά σπασμένα πλευρά, ενώ η γυναίκα έχει υποστεί ένα σπάσιμο στην μύτη και έχει μώλωπες και γδαρσίματα σε όλο της το σώμα, αναφέρει η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ενώ το ιατρικό προσωπικό προσπαθούσε να βοηθήσει το τραυματισμένο ζευγάρι στην παραλία, ο οδηγός του ταχύπλοου εξαφανίστηκε, ενώ κι άλλοι χειριστές παρόμοιων δραστηριοτήτων μάζεψαν γρήγορα τα παραπέντε τους και έφυγαν.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και οι ένοχοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την παροχή ανασφαλούς υπηρεσίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications