Τέλος εποχής για τον θρυλικό  «σκαραβαίο» της “ναζιστικής” Volkswagen που άρπαξαν μετά το 1945 οι νικητές
Τέλος εποχής για τον θρυλικό  «σκαραβαίο» της “ναζιστικής” Volkswagen που άρπαξαν μετά το 1945 οι νικητές

Η μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι σταματά οριστικά μέσα στο 2019 την παραγωγή του επικού μοντέλου.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen ανακοίνωσε απόψε ότι θα σταματήσει οριστικά την παραγωγή των θρυλικών «σκαραβαίων» το 2019, αφού ρίξει στην αγορά δύο τελευταία μοντέλα για «να τιμήσει την πλούσια κληρονομιά» ενός οχήματος που συνδέθηκε άρρηκτα με την ιστορία του αυτοκινήτου.

«Η απώλεια του σκαραβαίου μετά από τρεις γενιές και σχεδόν επτά δεκαετίες θα προκαλέσει πολλά συναισθήματα στους πολυάριθμους αφοσιωμένους οπαδούς του", παραδέχτηκε ο Χίνριχ Βέκμπεν, ο πρόεδρος-γενικός διευθυντής της Volkswagen Βόρεια Αμερικής.Η εταιρεία σκοπεύει να επικεντρωθεί στο μέλλον στα μεγαλύτερα, οικογενειακού τύπου αυτοκίνητα καθώς και στα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Για την ιστορική αλήθεια άφου τα αριστερα ψέμματα έχουν γίνει δεδομένα:Μέτα το 1945 οι νικητές οχι μονο άρπαξαν τεχνολογία που δεν είχαν φανταστεί στα όνειρα τους, αλλα και όλα τα εργοστάσια της Γερμανίας αφού διέπραξαν ολοκαυτώματα Γερμανικών πόλεων και την μεγαλύτερη μαζική γενοκτονία,και η μάζα έχει ως δεδομένα τα παραμύθια τους γιαυτό και περίμεναν και "σωτηρία" από τους συμμορίτες αριστερούς,με την σημιτική "ιδεολογία" .

Η ιστορία του "σκαραβαίου ή σκαθαριού" ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1930, όταν ο Χίτλερ ζήτησε από τον φίλο του Φέρντιναντ Πόρσε, να σχεδιάσει το απόλυτο «αυτοκίνητο του λαού» ("Volks-wagen"). Ο Χίτλερ είχε θέσει τέσσερις όρους: να μπορεί να μεταφέρει άνετα δύο ενήλικες και τρία παιδιά, να πιάνει τα 60 χιλιόμετρα, να κοστίζει 1.000 μάρκα εποχής, δηλαδή ελάχιστα παραπάνω από μια μοτοσικλέτα και τέλος, να κατασκευάζεται σε αλυσίδα παραγωγής, όπως τα αμάξια του Χένρι Φορντ.

Ο "σκαραβαίος" πρωτοεμφανίζεται το... 1938 με το όνομα, που επέλεξε ο Χίτλερ, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους παρευρισκόμενους, παρά τις αντιρρήσεις του Πόρσε, που πρότεινε το... KDF Wagen (Kraft Durch Freude Wagen - Car of the force by means of joy) και τιμή τα 999 μάρκα.Με το ξέσπασμα του πολέμου, η παραγωγή του "σκαραβαίου" γίνεται για στρατιωτικούς σκοπούς και παράγονται διάφορα στρατιωτικά μοντέλα (ανάμεσα τους κι ένα που επέπλεε στο νερό...), τα οποία θα ανταποκριθούν στις δύσκολες καταστάσεις του πολέμου.

Οι αριστεροι συμμορίτες που ειναι ανίκανοι να κάνουν εφευρέσεις απολαμβάνουν ταξίδια με αεροπλάνα με μηχανές jet made in nazi, βασικά όλες οι μηχανές και οι εφευρέσεις ήρθαν από την περιοχή που κάποτε ηταν η Αυστριακή Αυτοκρατορία (γερμ. Kaiserthum Oesterreich) απομεινάρι της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και συνεχεία της η Αυστροουγγαρία και η Γερμανική αυτοκρατορία,πριν διαλυθούν σε χώρες το γνωστό διαίρει και βασίλευε που εφαρμόζουν οι συμμορίτες αιώνες τώρα ,με αλλα λογία από μέρη που είχαν δεχθεί λιγότερες εισβολές και ανακάτεμα με κατώτερους, οι περισσότεροι ήσαν καυκάσιοι σε αυτά τα μέρη πριν 100-200 χρονιά, και μιλάνε για αμόρφωτους ναζι φασίστες και παριστάνουν τους μορφωμένους! άλλα έχουν κάνει τα σχολεία στα μετρά της ράτσας τους,ο κομμουνισμός αριστερισμός ειναι ένα συνονθύλευμα από βάρβαρες φυλές με οδηγούς την σημιτική ράτσα που κάποιοι τους νομιζουν και "Έλληνες" και κάνουν παιδιά με αυτούς οι κόρες τους και αναρωτιούνται μετά πως γέμισε η Ελλάδα ανθέλληνες!

Ένας Άγγλος ιστορικός είχε πει για τον Χίτλερ πριν ξεσπάσει η καταιγίδα του Β! Π.Π. :«Ο Αδόλφος Χίτλερ προσέφερε στον λαό του αυτό το κάτι για το οποίο ζούσε και πέθαινε αδελφωμένα πέραν του ατομικού συμφέροντος. Κι αυτό ακριβώς είναι το επικίνδυνο…»©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications