Χαιρετισμός σχήματος V: Tου Ουίνστον Τσόρτσιλ  υπηρέτες  των Illuminati
Σήμα σχήματος V: Tου Ουίνστον Τσόρτσιλ και άλλοι Ιεροί υπηρέτες  των Illuminati

Ο Βρετανός πρωθυπουργός του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το ανθρωπόμορφο κτήνος Ουίνστον Τσόρτσιλ που στην Ελλάδα και παγκόσμια λόγο αμορφωσιάς και της μαρξιστικής προπαγάνδας τον έχουν και για ήρωα , έκανε το σημάδι "V", και πίσω από αυτόν ηταν Εβραίος Frederick Lindemann .

Σε γενικές γραμμές, θεωρήθηκε ότι με αυτόν τον τρόπο,σηματοδοτούσε την τελική νίκη επί του ναζιστικού εχθρού μέσω αυτού του συμβόλου. Στη συνέχεια, το σημάδι των δύο δάχτυλων που δείχνουν προς τα πάνω με τη μορφή "V" έγινε παγκοσμίως αποδεκτό ως σημάδι νίκης.

Χαιρετισμός των Κέρατων, που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ειναι κάλο, άλλο ένα λάθος τους, αυτός χαιρετισμός στην πραγματικότητα ειναι αρχαίας προέλευσης και ένα σημάδι του Σατανά, της κατάρας, και των χειρότερων πράξεων. Πράγματι οι θηριωδίες που προκάλεσαν στην Γερμανία μονο διαμονές που ξεπήδησαν από την κόλαση θα μπορούσαν να προκαλέσουν, που φυσικά εκτός ότι κάλυψαν τις τερατώδες θηριωδίες τους 80+ παρουσιάζουν το ακριβώς αντίθετο : ότι οι ναζι ηταν οι κακοί και αυτοί οι κάλοι που "έσωσαν" το κόσμο! πλήρη διαστρέβλωση.

Tο πρόβλημα με όλους εμας που γνωρίζουμε την ιστορική αλήθεια και οχι μονο, ειναι ότι βλέπουμε την μαζα σαν ένα μάτσο ηλίθιους ακόμα και αυτούς που παριστάνουν τους πατριώτες στο ίντερνετ, και σε όλη της ζωής τους ζουν σε μια πλάνη, πόσο δε αυτούς που νομίζουν ότι σώθηκε ο κόσμος από τους "κακούς ναζι" και έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους, party κάνουν 80 χρονιά τώρα και δεν τους ενοχλεί κανένας!

Φαντάσου τώρα πως σας βλέπουν αυτοί που ειναι και αδίσταχτοι, όταν έχετε υιοθετήσει τα ψέμματα τους ως δεδομένα. Ερώτηση σε αυτούς τους κοιμισμένους: αφού κέρδισαν οι κάλοι γιατι ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο?

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Τσώρτσιλ ήταν μασόνος και δρούσε για τον εβραϊσμό που κήρυξε πολεμο στην Γερμανία και οχι το αντίστροφο όπως μολύνουν τα μυαλά τόσα χρονιά . Ο Stephen Knight είχε γράψει μια εκρηκτική έκθεση που συγκλόνισε την Βρετανία όταν δημοσιεύθηκε περίπου 15 χρόνια πριν. Σε αυτό, ο ίδιος αποκάλυψε ότι πολλοί σε θέσεις κλειδιά απο την αστυνομία, δικαστές και οι Βρετανοί πολιτικοί ήταν Τέκτονες. Μεταξύ αυτών: ο Ουίνστον Τσόρτσιλ .

Η Βρετανία από παλιά ηταν η έδρα της μασονίας, αυτοί πλήρωναν και προμηθευόταν όπλα τους συμμορίτες κομμουνιστές το 1940-1950 στην Ελλαδα, θέλετε και το καλύτερο? ακόμα και σήμερα από εκεί παίρνουν εντολές.... Δεν θα πούμε περισσότερα ...

Post A Comment:

1 comment

.....περί όντως θεολογίας : ορθόδοξα ορθόδοξης και μη ανορθόδοξα ορθόδοξης, ούτε δε και ορθόδοξα ανορθόδοξης.....στο www.siopi.gr....!
Ευ λογείτε και ευ πράττετε...., ήτοι, αντιμασονικώς....!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications