Δήλωση Αικ Παντελίδου για το Γκρέμισμα του ΝΑΟΥ στο Βοτανικό
Δήλωση Αικ Παντελίδου για το Γκρέμισμα του ΝΑΟΥ στο Βοτανικό

Aπό χρήστη facebook:

Τα αντίχριστα ψοφίμια του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο για το ισλαμικό τέμενος γκρέμισαν αιφνιδίως ορθόδοξη εκκλησία στον Βοτανικό!

Όλο και περισσότερες είναι οι μαρτυρίες που έρχονται από την περιοχή του Βοτανικού και κάνουν λόγο για αιφνίδια κατεδάφιση νωρίτερα σήμερα του Ναού της Παναγίας της Ελευθερώτριας, ενώ μάλιστα εκκρεμεί δικαστική απόφαση!

Ο ορθόδοξος αυτός ναός, που σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί πια παρελθόν, βρισκόταν πλησίον του σημείου όπου γίνονται ήδη εργασίες για την ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον χώρο επί της Ιεράς Οδού αρ.114, σε μία υπόθεση η οποία ακόμη «τρέχει» χωρίς τελεσίδικη απόφαση από το Συμβούλιο Επικρατείας.

Εντούτοις οι μπουλντόζες πήραν…φωτιά νωρίτερα σήμερα.Την ίδια στιγμή, όπως θα δείτε και παρακάτω, υπάρχουν καταγγελίες ακόμη και για «απόφαση ανώτατης εισαγγελικής αρχής» σχετικά με την απαγόρευση της Άμεσης Δράσης να παρέμβει σήμερα στο γκρέμισμα της εκκλησίας.

Μένει να δούμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από το σκεπτικό μίας τέτοιας πολύ σοβαρής εξέλιξης λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications