«Τον σπρώξαμε μέχρι την κρεβατοκάμαρα» – Σοκάρουν οι δολοφόνοι του θείου του Γιώργου Καραμέρου
«Τον σπρώξαμε μέχρι την κρεβατοκάμαρα» – Σοκάρουν οι δολοφόνοι του θείου του Γιώργου Καραμέρου

Μόλις για 30 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο, δυο αλλοδαποί σκότωσαν τον θείο του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες, στις 21 Αυγούστου 2018, από γείτονες του που ανησύχησαν από την απουσία του.

Από την Ασφάλεια Αττικής ανακοινώθηκε η σύλληψη δυο αλλοδαπών και πιο συγκεκριμένα ενός Αλγερινού κι ενός Αιγύπτιου, οι οποίοι ομολόγησαν πως σκότωσαν τον 65χρονο, προκειμένου να τον ληστέψουν, αρπάζοντας μέσα από το σπίτι του ένα κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 30 ευρώ.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φριχτού εγκλήματος – οι δράστες είχαν στραγγαλίσει με μια υφασμάτινη ζώνη το θύμα τους – κατάφεραν να αποστομωνόσουν τα αποτυπώματα των δραστών και να διαπιστώσουν άμεσα πως πρόκειται για σεσημασμένους αλλοδαπούς, τους οποίους βέβαια άρχισαν άμεσα να αναζητούν στα στέκια του κέντρου των Αθηνών.

Πώς εντόπισαν τους δράστες
Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ανακάλυψαν πως ο ένας από τους δράστες της δολοφονίας είχε φύγει από την Αθήνα, μάλλον προς την Βόρειο Ελλάδα, ενώ του δεύτερου δράστη τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από τα στέκια των αλλοδαπών.

Τελικά, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 23χρονο Αιγύπτιο στην περιοχή του Αγίου Παύλου, στην Αθήνα, να διακινεί ναρκωτικά, ενώ ο συνεργός του, ένας 31χρονος από την Αλγερία, διαπιστώθηκε πως είχε συλληφθεί εκείνες τις ημέρες στην Θεσσαλονίκη, έπειτα από ληστεία που είχε διαπράξει.

Η ομολογία για τη δολοφονία
Και οι δυο συλληφθέντες ομολόγησαν και περιέγραψαν το έγκλημα τους, προσδιορίζοντας μάλιστα και το κίνητρο, που δεν ήταν άλλο από την ληστεία. Όπως είπαν χαρακτηριστικά στην κατάθεση τους, σύμφωνα με το newsit : “….γνωριστήκαμε κοντά στους Θρακομακεδόνες και ήθελε να κάνει κάποιες εργασίες στο σπίτι του και προσφερθήκαμε να τις κάνουμε εμείς έναντι αμοιβής. Όταν φτάσαμε στο σπίτι και άνοιξε την πόρτα, του επιτεθήκαμε για να τον ληστέψουμε και αυτός άρχισε να φωνάζει. Τον σπρώξαμε μέχρι την κρεβατοκάμαρα, προκειμένου να του κλείσουμε το στόμα».

Όσον αφορά στο στραγγαλισμό του άτυχου 65χρονου, οι δυο δράστες τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο, για το ποιος πέρασε την ζώνη στο λαιμό του άτυχου άνδρα και τελικά τον στραγγάλισε, για να του αρπάξουν μόλις 30 ευρώ κι ένα κινητό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications