Θεσσαλονίκη: Δημοσιογράφος καταγγέλλει επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ -Κατέθεσε μήνυση
Θεσσαλονίκη: Δημοσιογράφος καταγγέλλει επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ -Κατέθεσε μήνυση

Απρόκλητη επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ καταγγέλλει ότι δέχθηκε δημοσιογράφος, που κάλυπτε τα επεισόδια που ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Ο Τάσος Ασλανίδης, σε ανάρτησή του στο Facebook περιγράφει ότι ενώ κάλυπτε τα επεισόδια έξω από τη ΔΕΘ, διαπίστωσε ότι ένας από τους αστυνομικούς διμοιρίας από την Αθήνα απαντούσε στις ύβρεις των διαδηλωτών και έκανε «παρατήρηση» στον επικεφαλής.

Ομως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, δέχθηκε επίθεση από δύο αστυνομικούς. «Με έπιασαν από τον λαιμό και προσπαθούσαν να μου κόψουν την αναπνοή», αναφέρει χαρακτηριστικά. Οταν ζήτησε τα στοιχεία εκείνων που βιαιοπράγησαν εναντίον του, δέχθηκε νέα επίθεση από την πλειοψηφία των μελών της διμοιρίας, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο δημοσιογράφος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, με τον δικηγόρο του, και υπέβαλε μήνυση κατά των δραστών της επίθεσης και του διοικητή της διμοιρίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival, στην οποία εργάζεται.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου:

facebook.com/tasos.aslanidis

Και ένα αξιόλογο σχόλιο: Θλίβομαι και ντρέπομαι όταν βλέπω σε τι αμόρφωτα κτήνη μετατρέπονται εκείνα τα παιδιά που διάβαζαν μερόνυχτα για να περάσουν τις πανελλήνιες και να λάβουν εκπαίδευση αντί Πανεπιστημίου. Λυπάμαι για τους ίδιους και τους γονείς τους. Οργίζομαι όταν βλέπω μέλη της ελληνικής κοινωνίας, παιδιά δικά μας, να στρέφονται με τέτοιο μένος εναντίον αθώων ανθρώπων, ανήμπορων να αντιδράσουν επειδή οι δεύτεροι αποφάσισαν να κάνουν κάτι που όχι μόνο το επιτρέπει, αλλά πολλές φορές το απαιτεί η Δημοκρατία. Είμαι σίγουρη πως οι συγκεκριμένοι φέρονται αισχρά και εντός του οικογενειακού τους περιβάλλοντος και αν ήταν στην Αμερική θα τους βλέπαμε στα διεθνή νέα. Δώσε σε κάποιον εξουσία και δες από τι υλικό είναι φτιαγμένος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications