Αν ειναι δυνατόν! Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κανει δηλώσεις υπέρ του τρ@βεστι ληστή
Αν ειναι δυνατόν! Ο εκπρόσωπος τύπου του Τσυριζα κανει δηλώσεις υπέρ του τρ@βεστι ληστή

Σε ποια άλλη χώρα μπορεί να συμβαίνει αυτο;
Ο Εκπρόσωπος τύπου του κυβερνώντος κόμματος να βγαίνει δημοσίως και να κανει δηλώσεις υπέρ του ληστή !

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ»

«Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ. Πολλοί τον γνωρίσαμε μέσα από τα κείμενα και τα shows του και θαυμάσαμε την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα του» αναφέρει σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο , η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

Και προσθέτει:

«Μοιραζόμασταν τις σκέψεις και τον πόνο του, την αγάπη του για το σκύλο του και τους φίλους του, τους καθημερινούς του αγώνες ενάντια στις διακρίσεις και στον HIV. Και όλα αυτά με ένα απίστευτο θάρρος που αν μη τι άλλο έδειχναν αγάπη για τη ζωή, που την κοιτούσε κατάματα και με τσαμπουκά απέναντι σε όλες της τις δυσκολίες. Έφυγες πολύ νέος, τόσο άδικα και απάνθρωπα και τόσο μόνος σου».

Τόσο από αυτόπτες μάρτυρες όσο και επίσημα αργότερα από την ΕΛΑΣ έγινε γνωστό πως σκοπός του ήταν να ληστέψει το κατάστημα!

Post A Comment:

2 comments

Unknownείπε...

Πέραν του τραγικού του θέματος με την απώλεια ενός ανθρώπου είναι τουλάχιστον ειρωνικό να προσπαθείς να πείσεις ότι έδειχνε αγάπη για την ζωή ενώ δεν προστάτεψε ούτε καν την δική του με αποτέλεσμα το HIV που είχε προσβληθεί,και κοιτούσε κατάματα και με τσαμπουκά την ζωή και τις δυσκολίες της ενώ όλοι πλέον ξέρουν,ακόμα και μικρά παιδιά,ότι τα ναρκωτικά δεν σε βοηθάνε να αντιμετωπίσεις όλα τα παραπάνω.Αξιοσημείωτο είναι ότι ένα ''παρατσούκλι'' των ναρκωτικών είναι και "Παραμύθα"

Ανώνυμοςείπε...

Αφού τον αγαπούσαν τόσο πολύ γιατί δεν του έδιναν χρήματα για να μην κλέβει;
Όλοι αυτοί οι 500 που διαδηλώσανε και κάνανε πορεία ας του έδιναν 1 ευρώ την ημέρα, αλλά οι τσιφούτηδες μόνο να τα αρπάζουν ξέρουν...
Τόσες πολλές δηλώσεις υπέρ του ζακ και τόσος θόρυβος αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα τραγικά προβλήματα του ξεπουλήματος της χώρας, της οικονομίας, των ανθρώπων που κάηκαν στο Μάτι...
Τους ήρθε "κουτί" η είδηση για να μην λένε τίποτα άλλο...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications