Σε Αμερικάνικη βάση μετατρέπεται η 110 Πτέρυγα Μάχης υπό αμερικάνικη κατοχή η χώρα απο το 1945!
Σε Αμερικάνικη βάση μετατρέπεται η 110 Πτέρυγα Μάχης υπό αμερικάνικη κατοχή η χώρα απο το 1945!

Επί χρονιά οι "έγκυρες πήγες" τους λένε ότι οι ναζι τα κάνουν όλα, και παντα μακριά από τους δυνάστες της ανθρωπότητας, και δώσε σημαίες με την Ευρώπη ναζιστική τάχα κάτι δήθεν έγκυροι δημοσιογράφοι πίσω απο δηθεν έγκυρες πήγες γράφουν μάλιστα ότι η ναζιστική Γερμανία επικράτησε στην Ευρώπη! τέτοια ρεμάλια μαζί με διανοητικά ανάπηρους εμφανίζονται ως αρθρογράφοι σε έγκυρες πήγες! ειναι αυτοι που λένε ψέματά εις γνώσης τους πάντα αριστερα αποβράσματα, αυτοι που δεν μπορουν να κανουν αλλιως υπό απειλές, και οι πιο πολλοί ειναι οι γνωστοί χρήσιμοι ηλίθιοι με επίπεδο μυαλού 5-άχρονου που λένε ότι και οι πρώτοι.

Αν ηταν ναζιστική ηλίθιε νεοέλληνα δεν θα περνούσε ούτε ένας λαθρο-εισβολέας ούτε θα πληρώνατε φόρους και μνημόνια σε ιουδαϊκές τράπεζες!(η "κακοί ναζι" έβγαλαν δικό τους νόμισμα τότε γιαυτό τον λόγο,και τους κήρυξαν πόλεμο) και η σημερινή Γερμανία εκτός οτι δεν έχει καμιά σχέση με την Γερμανία πριν το 1945 , πέρασε στους νικητές με στρατό κατοχής το ΝΑΤΟ που γιαυτό ιδρύθηκε βλέπεις καμια σβάστικα στην Γερμανία? αυτοί οι αδίσταχτοι λένε ψέμματα, οι άλλοι που τα πιστεύουν τι ειναι? νεοέλληνες! και την εποχή του 30 είχε πληθυσμό 40 εκατομμύρια, το 2000 έχει 80 εκατομμύρια αλλοφύλων!! πόσοι γνήσιοι Γερμανοί έμειναν μετά την γενοκτονία 5 εκατομμυρίων επίσημα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μέσα στην κατεχόμενη Γερμανία, συν ολοκαυτώματα γερμανικών πόλεων και τους ομαδικούς βιασμούς από Μογγόλους το 1945?

Οι ελάχιστοι που έχουν απομείνει γνήσιοι δεν έχουν καμιά εξουσία καν, να θυμίσουμε οτι την εποχή του 1950 έστειλαν ορδές Τούρκων μεταξύ άλλων γιατί εκεί δεν είχε 400 χρονιά τουρκοκρατία. Πόσους ηλίθιους έχει η Ελλάδα που νομίζουν οτι ειναι και απόγονοι των αρχαίων, όταν έχουν δεδομένα πράγματα που δεν έχουν καν λογική και υιοθετούν άβουλα ότι τους λένε? και αμόρφωτοι με πτυχία και ηλίθιοι , δεν ξέρεις μην μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις! θα πω την άποψη λέει ο άλλος! έχουν και άποψη και λόγο οι διακοινοτικά κατώτεροι που αναπαράγουν ότι τους έμαθαν, δεν τους είπαν όμως ότι άποψη σημαίνει άγνοια, και μην υιοθετείς τους αριστερούς κήρυκες τους ψεύδους, που το παίζουν και ειδικοί πίσω από δεκάδες ιστοσελίδες στην πρώτη θέση. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

-----------------------------

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης βρέθηκε χθες πολυμελές τεχνικό κλιμάκιο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ εξετάζοντας υποδομές προκειμένου να η στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ για την αξιοποίηση περισσότερων υποδομών από την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.

Όπως είναι γνωστό το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λάρισας έχει «προκριθεί» από τους αξιωματικούς των ΗΠΑ με αφορμή και τον ευρύτερο σχεδιασμό τους στα Βαλκάνια αλλά και τη Μέση Ανατολή και η νέα επίσκεψη του κλιμακίου επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό των ΗΠΑ, όπως αποδείχθηκε άλλωστε τον περασμένο Μάιο όταν στην 110 ΠΜ της Λάρισας για πρώτη φορά βρέθηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.

Επίσκεψη κατά την οποία ο ΥΕΘΑ Παν. Καμμένος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως η παρουσία του Αμερικανού πρέσβη στην 110 ΠΜ «αποδεικνύει τη στρατηγική συνεργασία της χώρας μας με τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και στο πλαίσιο λειτουργίας ενός σταθερού άξονα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».

Υπενθυμίζεται πως η στρατιωτική βάση της Λάρισας διαθέτει υποδομές για τη φιλοξενία αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και στο πλαίσιο αυτό ήταν ενταγμένη και η νέα επίσκεψη του αμερικανικού κλιμακίου.

Με ειλημμένη την απόφαση, η 110 ΠΜ να αξιοποιηθεί εξίσου με τη βάση της Σούδας, το τεχνικό κλιμάκιο είναι αυτό που θα υποβάλλει έκθεση προκειμένου οι ΗΠΑ να αποφασίζουν αν θα επιλέξουν το αεροδρόμιο της Λάρισας για τη φιλοξενία Μοίρας μαχητικών αεροσκαφών ή αεροσκαφών ανεφοδιασμού.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications