27 Σεπ 2018

Ρωσία: Ασκήσεις ηλεκτρονικού πολέμου στην Κριμαία

Ρωσία: Ασκήσεις ηλεκτρονικού πολέμου στην Κριμαία

Ο Ρωσικός στρατός διεξήγαγε ακόμη μια σειρά στρατιωτικών ασκήσεων στην Κριμαία .

Τα ελικόπτερα αναγνώρισης τύπου Mi-8MPTR παρείχαν κάλυψη στα αντιπυραυλικά συστήματα S-400 Triumph και τα συστήματα εκτόξευσης πυραύλων Pantsir-S κατά τη διάρκεια κοινών στρατιωτικών ασκήσεων στην Κριμαία, ανέφερε ο Βάντιμ Αστάφιεφ, εκπρόσωπος της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας.

«Στο πλαίσιο της κοινής εκπαίδευσης αεροπορικών μονάδων και μονάδων αντιπυραυλικών συστημάτων, τα ελικόπτερα αναγνώρισης και ραδιοεπικοινωνίας Mi-8MPTR δημιούργησαν ηλεκτρονικά εμπόδια (jamming) στα εναέρια μέσα παρατήρησης και αναγνώρισης στις περιοχές όπου τα συστήματα πυραύλων εδάφους – αέρους της αντι-αεροπορικής άμυνας σταθμεύουν «, αναφέρει ο κ. Αστάφιεφ.

Ανέφερε νωρίτερα ότι τα ρωσικά πληρώματα μαχητικών Su-30 επιτέθηκαν σε προσομοιώσεις εχθρικών αεροσκαφών πάνω από το έδαφος όπου έλαβαν μέρος οι ασκήσεις, στο Opuk της Κριμαίας.

Μετά την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014, η Ρωσία πραγματοποίησε τακτικές στρατιωτικές ασκήσεις στη χερσόνησο. Το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας λέει ότι οι ενέργειες του ρωσικού στρατού είναι παράνομες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ρωσία: Ασκήσεις ηλεκτρονικού πολέμου στην Κριμαία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: