27 Σεπ 2018

Ρωσία: Ασκήσεις ηλεκτρονικού πολέμου στην Κριμαία

Ρωσία: Ασκήσεις ηλεκτρονικού πολέμου στην Κριμαία

Ο Ρωσικός στρατός διεξήγαγε ακόμη μια σειρά στρατιωτικών ασκήσεων στην Κριμαία .

Τα ελικόπτερα αναγνώρισης τύπου Mi-8MPTR παρείχαν κάλυψη στα αντιπυραυλικά συστήματα S-400 Triumph και τα συστήματα εκτόξευσης πυραύλων Pantsir-S κατά τη διάρκεια κοινών στρατιωτικών ασκήσεων στην Κριμαία, ανέφερε ο Βάντιμ Αστάφιεφ, εκπρόσωπος της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας.

«Στο πλαίσιο της κοινής εκπαίδευσης αεροπορικών μονάδων και μονάδων αντιπυραυλικών συστημάτων, τα ελικόπτερα αναγνώρισης και ραδιοεπικοινωνίας Mi-8MPTR δημιούργησαν ηλεκτρονικά εμπόδια (jamming) στα εναέρια μέσα παρατήρησης και αναγνώρισης στις περιοχές όπου τα συστήματα πυραύλων εδάφους – αέρους της αντι-αεροπορικής άμυνας σταθμεύουν «, αναφέρει ο κ. Αστάφιεφ.

Ανέφερε νωρίτερα ότι τα ρωσικά πληρώματα μαχητικών Su-30 επιτέθηκαν σε προσομοιώσεις εχθρικών αεροσκαφών πάνω από το έδαφος όπου έλαβαν μέρος οι ασκήσεις, στο Opuk της Κριμαίας.

Μετά την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014, η Ρωσία πραγματοποίησε τακτικές στρατιωτικές ασκήσεις στη χερσόνησο. Το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας λέει ότι οι ενέργειες του ρωσικού στρατού είναι παράνομες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ρωσία: Ασκήσεις ηλεκτρονικού πολέμου στην Κριμαία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications