Διαβάστε τι είπε, ο γιος του Κουφοντίνα: Αν ισχύει ότι όντως το είπε, μιλάμε για την απόλυτη δικαίωση των Ελλήνων!!!!
Διαβάστε τι είπε, ο γιος του Κουφοντίνα: Αν ισχύει ότι όντως το είπε, μιλάμε για την απόλυτη δικαίωση των Ελλήνων!!!!

Με κάθε επιφύλαξη, σας μεταφέρουμε το μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γιός του κ.Κουφοντίνα, Έκτορας.

Η ανάρτηση:
Βρέθηκα πρόσφατα σε μια γειτονιά από τα “γκέτο” της Αθήνας, και έχω να πω ότι είναι αλήθεια, πως δεν υπάρχουνε καθόλου Έλληνες. Το παρατήρησα πριν λίγες μέρες συμπτωματικά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Πριν πείτε οτιδήποτε, θέλω να επισημάνω το εξής:

Δεν είδα καθόλου Έλληνες . Όχι μόνο με την έννοια του “φασίστα”. Δεν είδα ούτε δικούς μας, “κατά λάθος Έλληνες”, όπως αυτοαποκαλούνται” έγραψε αρχικά ο Έκτορας Κουφοντίνας.

Μάλιστα ουσιαστικά αναγνώρισε το δικαίωμα των κατοίκων να διαμαρτύρονται για την παρουσία μεταναστών, ενώ αναρωτήθηκε, αν εκείνοι που έχουν διαφορετική άποψη έχουν μείνει σε γειτονιές με μετανάστες:

Και τώρα βλέπω έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται, αν έχει μετανάστες γείτονες. Και σε περίπτωση που το κάνει τον λένε φασίστα. Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;

Η παραπάνω ανάρτηση, έχει προκαλέσει πανικό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και όχι μόνο. Πάρα πολλά σχόλια έκαναν την εμφάνισή τους και όχι χωρίς λόγο, αφού προκάλεσαν αίσθηση τα λόγια που έγραψε ο Έκτορας Κουφοντίνας.

Κάποιοι υποστήριξαν στην ουσία, ότι ο γιός του Κουφοντίνα είναι ούτε λίγο, ούτε πολύ….φασίστας, οπότε (ο Έκτορας Κουφοντίνας) έδωσε την κατάλληλη απάντηση.

Δεν με ενοχλεί που κάποιοι έχετε διαφορετική άποψη. Με ενοχλεί που κάποιοι δεν ξέρετε να διαβάζετε. Επίσης με ενοχλεί που δηλώνετε κομμουνιστές, αλλά την διαλεκτική την έχετε γαμ…. κι έχει ψοφήσει.

Τέλος, με πειράζει ιδιαίτερα, που λέτε φασίστα όποιον δεν κάνει copy paste την δική σας άποψη. Το οποίο, είναι, ο ορισμός, του φασισμού. Α σιχτίρ πια. Τσίπρας σας χρειάζεται να σας λέει αυτά που θέλετε να ακούσετε, να χαίρεστε.

Σημείωση
Επειδή ο κόσμος του διαδικτύου μπορεί να μας..μπερδέψει, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει πιθανότητα, να μην έγραψε ο ίδιος ο Έκτορας Κουφοντίνας, τα παραπάνω, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει, είναι γεγονός ότι στην χώρα μας υπάρχουν επαγγελματίες αντιφασίστες, οι οποίοι δεν μένουν σε γειτονιές, στις οποίες μένουν μετανάστες. Αν ισχύει ότι ο Έκτορας Κουφοντίνας, έκανε την παραπάνω ανάρτηση, θα μπορούμε να μιλάμε για την απόλυτη δικαίωση των Ελλήνων, που διαμαρτύρονται επειδή πλέον δεν βλέπουν Έλληνες στις γειτονιές τους.

el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications