Δείτε τι γίνεται όταν ειναι δικό τους: Προκαταρκτική έρευνα για τις κλωτσιές αστυνομικών στον Ζακ, όταν έριχναν χημικά σε φασίστες δεν έγινε τίποτα!
Δείτε τι γίνεται όταν ειναι δικό τους: Προκαταρκτική έρευνα για τις κλωτσιές αστυνομικών στον Ζακ, όταν έριχναν χημικά σε φασίστες δεν έγινε τίποτα!

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από τη δημοσιοποίηση βίντεο, το οποίο δείχνει καρέ-καρέ τη στιγμή της σύλληψης του Ζακ Κωστόπουλου από αστυνομικούς έξω από το κοσμηματοπωλείο όπου έχασε τη ζωή του στην Ομόνοια.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ η έρευνα θα αξιολογήσει «συνολικά την επιχειρησιακή ανταπόκριση των αστυνομικών».

«Πάγια τακτική της Ελληνικής Αστυνομίας και βούληση της παρούσας φυσικής ηγεσίας αποτελούν το αστυνομικό προσωπικό να λειτουργεί πάντοτε εντός του ισχύοντος θεσμικού και κανονιστικού πλαισίου, διατηρώντας ως γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις της η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι «η σχετική έρευνα θα προχωρήσει αμέσως».

«Το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας εμφανίζει σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό, πράξεις και συμπεριφορές που δεν είναι ανεκτές ούτε από την κοινωνία, ούτε από την έννομη τάξη» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.

Το βίντεο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Εφημερίδα των Συντακτών» δείχνει τον 33χρονο αιμόφυρτο και πεσμένο στο έδαφος τη στιγμή που έχει ακινητοποιηθεί από αστυνομικούς.

Μάλιστα ένας σχολίασε σε μια σελίδα τους γιατί δεν έγινε το ίδιο με τα χημικά που έριξαν οι αστυνομικοί (πράκτορες) σε διαδηλωτές και όπως περιμέναμε : κάναμε ανανέωση να δούμε αν το σβήσουν , και ναι !μέσα σε ένα λεπτό το έσβησαν !σε αλλες περιπτώσεις εμφανίζονται αριστερά troll ακόμα και με ψεύτικα προφίλ και επιτίθενται σε όσους σχολιάζουν τα αυτονόητα, σε όλες τις σελίδες αριστερών το ίδιο πράγμα γίνεται και ο νεοέλληνας τον ύπνο του δίκαιου , και αν δείτε ποιοι ειναι αυτοί που κάνουν επιθέσεις και κόπτονται για λαθρο κτλ ειναι antifa κομμουνιστές και ψεύτικα προφίλ! οι ίδιοι που επι χρονιά σας σπάνε τα μαγαζιά και στέλνουν για να διαλύσουν διαδηλώσεις..

Με άλλα λογία η μαζα έχει σε πρώτες θέσεις όλες τις σελίδες αριστερών, χωρίς καν να το καταλαβαίνει τοσο μέσα στο βούρκο ειναι, και περιμένει σωτηρία μετά, και σελίδες δούρειους ίππους, μάλιστα από πριν το 2010 διαβάζουν την πρώτη σελιδα ελληνόφωνων για 'πατριωτική' που εκτός την παραχάραξη της ιστορίας τους δουλεύει κάθε μέρα και δεν το καταλαβαίνουν, από εκεί και πέρα τι να λέμε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications