Μίλησε και το καταλληλότερο άτομο για τη συμφωνία Πρεσπών! επιστράτευσαν και τον Τζορτζ Μπους που Καλεί τους πολίτες της ΠΓΔΜ να ψηφίσουν ναι!!
Μίλησε και το καταλληλότερο άτομο για τη συμφωνία Πρεσπών! επιστράτευσαν και τον Τζορτζ Μπους που Καλεί τους πολίτες της ΠΓΔΜ να ψηφίσουν ναι!!

Ο Μπους ηταν συνεργός στην πτώση των διδύμων πύργων και εισβολών σε τρίτες χώρες! κυκλοφορεί από καθεστωτικές σελίδες και μη το παρακάτω άρθρο και επικαλούνται το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση λες και ειναι κάτι το ξεχωριστό όλα αυτά όταν ειναι μασονικά,μασόνοι ίδρυσαν την Ευρωπαϊκή ένωση ,γιαυτό λένε για δήθεν "ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση" τα τσιράκια τους που παριστάνουν τους αρθρογράφους σε δηθεν έγκυρες πήγες τόσα χρονιά, στρέφοντας την ευθύνη μακριά τους, στους "κακούς ναζι" κλασικά! όταν και το ΝΑΤΟ το ίδρυσαν ως στρατός κατοχής της Γερμανίας το 1945!

Έφτασαν στο σημείο να κανουν και την Μέρκεν ναζι τάχα όλοι θα έχετε δει φώτο, όταν ηταν συμμορίτισσα και πιόνι τους,και δώσε τίτλους τύπου: οι ναζι επιβάλουν μετρά στην Ελλαδα! δεν υπάρχει κοινή λογική τους δουλεύουν επι χρονιά μέσα στα μούτρα τους! αν ηταν ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα περνούσε ούτε ένας λαθρο στην Ευρώπη και στην Γερμανία. H κυματίζει καμιά σβάστικα στην Γερμανία και δεν το ξέρουμε? θέλει πολύ μυαλό να δουν τα αυτονόητα?

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζωρτζ Μπους ο νεότερος, έκανε έκκληση στους πολίτες της ΠΓΔΜ να υποστηρίξουν τη συμφωνία Πρεσπών και να ψηφίσουν «Ναι» στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σε ανοικτή επιστολή, με ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου, ο Μπους ονομάζει τη συμφωνία "έναν θαρραλέο και δίκαιο συμβιβασμό". «Θα θέσει τη 'Μακεδονία' σε μια πορεία προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ», αναφέρει ο Αμερικανός πρώην Πρόεδρος, καλώντας «κάθε πολίτη της 'Μακεδονίας' να συμμετάσχει σε αυτή την ιστορική απόφαση και να ψηφίσει στο εθνικό τους δημοψήφισμα».

Η επιστολή του Τζορτζ Μπους
"Προς τους πολίτες της Μακεδονίας:
Από την ημέρα της ανεξαρτησίας του έθνους σας, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ήταν ο σταθερός σας φίλος.
Ο αμερικανικός λαός έχει θαυμάσει την ειρηνική σας εμφάνιση από τις στάχτες της Γιουγκοσλαβίας.
Έχουμε σεβαστεί το θάρρος σας στην υπεράσπιση των δημοκρατικών αξιών και των ελεύθερων θεσμών.
Και υποστηρίξαμε τις φιλοδοξίες σας για την επίτευξη ευημερίας και ασφάλειας σε μια Ευρώπη που είναι ενωμένη, ελεύθερη και ειρηνική.

Ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, είχα την τιμή να βρίσκομαι στο πλευρό του προέδρου Τραϊκόφσκι το 2001, καθώς οδηγούσε τη Μακεδονία από το χείλος του εμφυλίου πολέμου προς μια κοινωνία που ορίζεται από την πολυεθνική κατανόηση και το κράτος δικαίου. Και αισθάνθηκα περήφανος όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνώρισαν τη Δημοκρατία της Μακεδονίας με το συνταγματικό της όνομα το 2004.

Στη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι το 2008, είπα στους συναδέλφους μου ηγέτες του ΝΑΤΟ ότι η ΠΓΔΜ είναι έτοιμη και αξίζει να ενταχθεί στη μεγάλη μας συμμαχία.
Παρόλο που απογοητεύτηκα από το ότι η ΠΓΔΜ δεν εισήχθη στο ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου, είχα πάντα την πεποίθηση ότι αυτή η ημέρα κάποτε θα ερχόταν.

Τώρα, σε μια τόσο ελπιδοφόρα στιγμή στην ιστορία της χώρας σας, σκέφτομαι τις πολλές προκλήσεις που έχετε αντιμετωπίσει και ξεπεράσετε. Σκέφτομαι, επίσης, και τον εκλιπόντα φίλο μου Μπόρις Τραϊκόφσκι.
Ο πρόεδρος Τραϊκόφσκι ήταν ένας άνθρωπος με προσωπικότητα, σταθερό προσανατολισμό και, πάνω απ’ όλα, πίστη.
Είχε πίστη στον Θεό, είχε πίστη στη χώρα του και στους ανθρώπους της, είχε πίστη στην ικανότητα των ηγετών της να παίρνουν σοφές αποφάσεις.

Η Συμφωνία των Πρεσπών, που βρίσκεται τώρα ενώπιόν σας για επικύρωση, είναι ένας θαρραλέος και δίκαιος συμβιβασμός. Θα θέσει τη Μακεδονία σε μια πορεία για να εισέλθει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ και για να επιτύχει το λαμπρό μέλλον που οραματίστηκε ο πρόεδρος Τραϊκόφσκι.

Καλώ όλους τους πολίτες της Μακεδονίας να συμμετάσχουν σε αυτή την ιστορική απόφαση και να ψηφίσουν στο εθνικό δημοψήφισμα αργότερα αυτόν τον μήνα.
Μετά από μια δεκαετία αποτυχιών, έχετε τη δύναμη να γράψετε μια νέα και πιο ελπιδοφόρα ιστορία για εσάς, για τα παιδιά σας, για τους γείτονές σας και τη χώρα σας.

Η μεγαλύτερη συμμαχία στην Ιστορία για την ελευθερία κρατά μια θέση για τη γη που αγαπάτε και ανυπομονώ για την ημέρα που οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα υποδεχθούν με υπερηφάνεια τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας ως τον νεότερο σύμμαχό τους, το 30ό μέλος του ΝΑΤΟ.

Με εκτίμηση,Τζορτζ Μπους"

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications