ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θεωρεί υποχρέωση των ευρωπαϊκών κρατών να δίνουν υπηκοότητα σε αγνώστων στοιχείων Ασιάτες-Αφρικανούς πακιστανους εισβολείς

Για όσους είχαν αμφιβολία ότι ο Μητσοτάκης θα άλλαζε πολιτική με τους λαθρομετανάστες.

«Η Νέα Δημοκρατία θα υπερψηφίσει την έκθεση Sargentini που καλεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να ενεργοποιήσει την προβλεπόμενη διαδικασία κυρώσεων κατά της Ουγγαρίας, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

O κ. Μητσοτάκης έκανε τη δήλωση ενόψει της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ενεργοποίηση του άρθρου 7 της Συνθήκης για την ΕΕ κατά της Ουγγαρίας, λόγω των συνεχών παραβιάσεων των ευρωπαϊκών αξιών από την κυβέρνηση Όρμπαν

Η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκαν από την CIA το έτος 1974 για τον "εκδημοκρατισμό" της χωράς όπως σε τόσες άλλες χώρες που έκανε εισβολή η Αμερική κατόπιν εντολής των γνωστών, και από τότε που τοποθέτησαν την λεγόμενη Δημοκρατία, οι χώρες αυτές ειναι μόνιμος χρεωμένες μαντέψτε σε ποιους!

Και αυτά ότι ειναι δήθεν αντίπαλοι ειναι στάχτη στα μάτια, έτσι επι χρονιά ότι κόμμα και να ψηφίζεται πάντα γινόταν το ίδιο πράγμα, μετά από 30 χρονιά δεν τραβούσε άλλο με το ΠΑΣΟΚ και ίδρυσαν το ΣΥΡΙΖΑ στην θέση του, τα αληθινά ελάχιστα ανεξάρτητα κόμματα τα συκοφαντούν και τα κυνηγούν, τα 9 στα 10 κόμματα στην βουλή ειναι δικά τους..

Τέλος μαζεύεις "πιστούς" με το να τους βάζεις στο δημόσιο, έτσι ισοπεδώνεις μια χώρα για αυτούς τους λίγους(σε σχέση με τον πληθυσμό) που θα σε γλύφουν αφού τους ενδιαφέρει μονο η βολέψει τους και οχι το κοινό κάλο...Αυτό λέγεται δημοκρατία, δεν ειναι τυχαίο ότι ειναι ιουδαϊκή επινόηση και οχι ελληνική όπως έχουν περάσει στην μάζα(και κλάμα .... μεγάλωσαν μέσα σε μια ψευδαίσθηση! ),άλλη μια απόδειξη ειναι ότι πράκτορες τους συμμορίτες κομμουνιστές που κατάσφαζαν το 40 αποκαλούσαν τον εαυτό τους "δημοκρατικό στρατό" και οχι μονο στην Ελλάδα! και η Αμερική όταν κάνει εισβολές σε τρίτες χώρες για δημοκρατία μιλάει(!) δεν σαν κάνει εντύπωση?

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications