Οργανωμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων από φερόμενες έγκυρες πήγες και αυτήν την  φωτογραφία του  Κωνσταντινέα που ειναι από  2017
Οργανωμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων από φερόμενες έγκυρες πήγες και φωτογραφία του  Κωνσταντινέα από 2017

Έκτος από δήθεν ακροδεξιούς ενώ ηταν οπαδοί της τοπικής ομάδας οι "ακροδεξιοί", υπονοώντας ότι ειναι το απόλυτο κακό,(και μπορεί να είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ)ενώ οι συμμορίτες αντιπροσωπεύουν το κακό παντού οχι μονο στην πολίτικη γιαυτό εξάλλου υποστηρίζουν τα εγκληματία στοιχειά,(το θέμα έχει άλλες προεκτάσεις για το κατανοήσουν οι πολλοί), οι αριστεροι κήρυκες τους ψεύδους που έχουν μαγαρίσει το ιντερνέτ(και την ζωή σας) με βρομοσέλιδες τους με σωρεία ψεμμάτων,και ορδες troll δεν σταματούν μέρα να μην βάλουν ένα ψέμα.

Ένα άλλο περιεργο γεγονός ειναι ότι σχεδόν όλες τις αθλητικές σελίδες τις διαχειρίζονται συμμορίτες και κάθε τόσο βάζουν καμιά αριστερή προπαγάνδα άσχετη με τον αθλητισμό, και μετά λένε κάποιοι για αθλητισμό και πράσινα άλογα, τους είδατε πως έκαναν με την Βούλα Παπαχρήστου από το φυλετικό μίσος τους?(κανένας δεν το κατάλαβε άλλα όσοι ξέρουν αληθινή ιστορία γνωρίζουν γιατί ασχολήθηκαν μαζί της), και δογματίζουν τις μάζες με ομάδες που δεν έχουν καμια σχέση με την ζωή τους, και τσακώνονται σαν τα κοκόρια στα καφενεία για ομάδες η μαζεύονται να δουν ποδόσφαιρο μην χάσουν το σούπερ θέαμα! όταν πιτσιρικάδες άλλοι διάβαζαν για ποδόσφαιρο εμείς διαβάζαμε περιοδικά τύπου hellenic nexus!

Παρουσίασαν λοιπόν φωτογραφία του αντιπαθέστατου Κωνσταντινέα του 2017 για σημερινή όλες οι "έγκυρες πήγες" τους! μερικοί μάλιστα έβαλαν και τίτλο "Η πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντινέα μετά τον ξυλοδαρμό του " κάντε αναζήτηση με αυτό τον τίτλο να τις βρείτε ..

Η φωτογραφία που έχουν βάλει ότι δήθεν ειναι στο νοσοκομείο ειναι από το 2017 δείτε την έδω thetoc.gr γράφοντας: Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας και το δημοσιοποίησε με μια ανάρτηση στο facebook. Φωτογραφήθηκε κάνοντας το σήμα της νίκης και έγραψε: «Ευχαριστώ από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικο του ΓΝΑ 251 για την συμβολή τους στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας».

Για ποιους λόγους χρησιμοποιούνται τα κολάρα;
Υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι για να χρειαστεί κάποιος την συνδρομή ενός αυχενικού κολάρου:
1. Για να ανακουφιστεί από συνεχή πόνο λόγω αυχενικού συνδρόμου. Στην περίπτωση αυτή το κολάρο βοηθάει στο να υποστηρίξει ο λαιμός το βάρος της κεφαλής ώστε τα τραυματισμένα μαλακά μόρια στον αυχένα να επουλωθούν.
2. Λόγω χειρουργικής επέμβασης στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Συνήθως εκεί οι αυχενικοί σπόνδυλοι χρειάζονται κάποιου είδους στήριξη για να εφαρμόζουν σωστά μεταξύ τους μέχρι να αναρρώσει ο ασθενής.
3. Όταν έχει συμβεί κάποιο ατύχημα που επιδέχεται τη χρήση του κολάρου ως προληπτικό μέτρο μέχρι να εκτιμηθούν πιθανοί αυχενικοί τραυματισμοί.

Και εδώ βλέπουμε τον ίδιο αντιπαθητικό τύπο που κραύγαζε στην τηλεόραση να φοράει κολάρο να παριστάνει τον άγιο και κινείται σαν μην τρέχει τίποτα μετά το "άγριο ξυλοδαρμό", ανατρέξτε σε παλαιότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις του και δείτε το αδίσταχτο στυλ του και βγάλτε συμπέρασμα, και παριστάνει το θύμα, κάνοντας τις κλασικές προκλητικές αριστεροκομμουνιστικες δηλώσεις! και αφού εχει παρατραβήξει το αστείο με το μίσος :Σου απαγορεύσουν και να τους μισείς γιατί ειναι αδίσταχτοι και υποκριτές και το ψέμα το έχουν στο αίμα τους, και έτσι και ειναι εκτός πολίτικης, πρέπει να τους αγαπάς! ποιος νόμος επιβαλει ότι πρέπει να συμπαθείς τα αγρίμια τους κομμουνιστές?

Η ιστορία χάρη σε αυτούς τους κήρυκες του ψεύδους δεν δίδαξε ότι παλιότερα κανένας δεν ήθελε τους κομμουνιστές στην κοινωνία γιατί ειναι κάτι σαν φυλή, έτσι έβγαλαν την λέξη "ρατσιστές" αρχικά μετά το έκαναν και για λαθρο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications