Νέα αποκάλυψη: Σε άλλον ασθενή ανήκει η εξέταση που έβγαλε 70% ανάπηρο τον Φλώρο!
Νέα αποκάλυψη: Σε άλλον ασθενή ανήκει η εξέταση που έβγαλε 70% ανάπηρο τον Φλώρο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η εξέταση, με την οποία ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% και εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του... ανήκει σε άλλον ασθενή, ο οποίος όντως αντιμετωπίζει σοβαρό πνευμονολογικό πρόβλημα - Επέστρεψε στις φυλακές Χαλκίδας ο 39χρονος

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, την ώρα που ο 39χρονος επιχειρηματίας έχει οδηγηθεί εκ νέου, μετά τη σύλληψή του χθες το βράδυ στη Γλυφάδα, στις φυλακές της Χαλκίδας.

Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η εξέταση, με την οποία ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% και εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του... ανήκει σε άλλον ασθενή!

Με βάση τις πληροφορίες, η εξέταση ανήκει σε άνθρωπο, ο οποίος όντως αντιμετωπίζει σοβαρό πνευμονολογικό πρόβλημα.

Σημειώνεται επίσης πως υπάρχει και δεύτερο έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείου στο οποίο πιστοποιείται η πάθηση. Ο γιατρός που υπογράφει και το συγκεκριμένο έγγραφο αρνείται πως έχει εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο και έχει βάλει την υπογραφή του. Υπογραμμίζεται πως το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στο αρχείο του Ευαγγελισμού.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αριστείδης Φλώρος οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές Χαλκίδας και αναμένεται άμεσα έρευνα για τον τρόπο, με τον οποίο τελικώς θεμελιώθηκε το ποσοστό αναπηρίας 70%, με το οποίο αποφυλακίστηκε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications