Η ηθική κατρακύλα δεν έχει τελειωμό: Αποδεχθείτε τους παιδόφιλους ΒΙΝΤΕΟ
Η ηθική κατρακύλα δεν έχει τελειωμό: Αποδεχθείτε τους παιδόφιλους ΒΙΝΤΕΟ

Δυστυχώς η διαστροφή προβάλλεται ως κάτι φυσιολογικό, που πρέπει να γίνει αποδεκτό και μάλιστα από πασίγνωστη ΜΚΟ, που σκοπό της έχει τι άλλο; Φυσικά να αλλάξει τον κόσμο.Η TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΜΚΟ) που κάνει συνέδρια με σκοπό τη διάδοση ιδεών που αξίζουν (Ideas Worth Spreading). Ξεκίνησε το 1984 με ένα συνέδριο με σκοπό να συναντηθούν άνθρωποι της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του σχεδίου• από εκεί προέρχεται και η ονομασία TED (Technology, Entertainment, Design).

Οι δραστηριότητες της TED, αυτής της δεξαμενής θα λέγαμε σκέψεων (think tank), έχουν διευρυνθεί πέρα από την τεχνολογία, τη διασκέδαση και το design. Κάνουν 2 συνέδρια τον χρόνο με σκοπό την αναζήτηση νέων ιδεών σε πιο γενικό πλαίσιο. Εκεί ο κάθε ομιλητής έχει 18 λεπτά να αναπτύξει την ιδέα του.

Έχουν και άλλες παράλληλες δραστηριότητες, πχ project μεταφράσεων κλπ, και δίνουν ένα βραβείο $100.000 στον πιο «φέρελπι» συμμετέχοντα, συν την δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μια ευχή του, που θα έχει ως στόχο να αλλάξει τον κόσμο.

Μόνο που οι αλλαγές που προτείνονται από κάποιους, μέσα από τέτοιου είδους πλατφόρμες, δεν έχουν καμιά σχέση με την πρόοδο και την αλλαγή προς έναν καλύτερο κόσμο, αλλά αντίθετα προτείνουν, η διαστροφή και η ανωμαλία να γίνουν αποδεκτές από την κοινωνία, προωθώντας έτσι ένα μοντέλο ηθικού ξεπεσμού, επικίνδυνο για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Σε ένα τέτοιο συνέδριο μίλησε και η Mirjam Heine, μια φοιτήτρια ιατρικής, η οποία προτείνει να αποδεχτούμε τους παιδόφιλους, σαν να πρόκειται για άτομα με μια απλά διαφορετική σ@ξουαλική προτίμηση! Μάλλον η συγκεκριμένη κυρία δεν μπορεί να αντιληφθεί τι προτείνει, ώστε με την φοβερή της ιδέα, να θέλει και να αλλάξει τον κόσμο! Προτείνει κάτι, το οποίο είναι όχι απλά απαράδεκτο και κατακριτέο, αλλά αποτελεί και μέγιστη απειλή για το μέλλον της ανθρώπινης κοινωνίας, αφού απειλεί την ψυχική υγεία και την ασφάλεια των παιδιών.

Μάλιστα έρχεται ως κάποια δήθεν μορφωμένη επιστήμονας, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, με τα λεγόμενά της διαστρέφει το άσπρο και το κάνει μαύρο, το λάθος το παρουσιάζει ως σωστό και με πλάγιο και ύπουλο τρόπο παρουσιάζει την αποδοχή της διαστροφής ως λύση στο πρόβλημα της σ@ξουαλικής κακοποίησης των παιδιών!

Αν είναι δυνατόν η αποδοχή μιας κατάπτυστης κι επικίνδυνης συμπεριφοράς να αποτρέπει την άσκηση μιας αποτρόπαιας πράξης. Είναι σαν να λέμε, ότι αφού αποδεχθούμε τη ληστεία ως κάτι νορμάλ, τότε θα καταπολεμήσουμε και το φαινόμενο των ληστειών. Ίσα-ίσα που θα γίνει το αντίθετο!

Ακούστε λοιπόν στο βίντεο που ακολουθεί, την απαράδεκτη επιχειρηματολογία αυτής της κυρίας και την επικίνδυνη προπαγάνδα που εκφράζει, με τόσο ύπουλο και πλάγιο τρόπο, γιατί σίγουρα θα κληθούμε να την αντιμετωπίσουμε στο μέλλον, ίσως ακόμα και μέσα στα κοινοβούλια των κρατών.

www.el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications