Στην πόλη Mount Vernon στην Αμερική τον τελευταίο μήνα τρία άτομα ανέφεραν ότι είδαν έναν εξωγήινο!
Στην πόλη Mount Vernon στην Αμερική τον τελευταίο μήνα τρία άτομα ανέφεραν ότι είδαν έναν εξωγήινο!

Η πόλη Mount Vernon είναι μια μικρή πόλη στην πολιτεία του Οχάιο, και ο πληθυσμός είναι μόνο περίπου 16 χιλιάδες άνθρωποι. Ωστόσο, από τον Αύγουστο του 2018, ήδη τρεις κάτοικοι αυτής της πόλης έχουν αναφέρει ένα περίεργο κοκαλιάρικο ανθρωποειδές πλάσμα, μάλλον εξωγήινο.

Η πρώτη αναφορά σχετικά με την παρατήρηση του, έγινε στο όρος Βερνόν που εμφανίστηκε ένα μυστηριώδες πλάσμα, και που δημοσιεύθηκε στις 10 Αυγούστου και στην εφημερίδα της πόλης, μαζί με ένα σκίτσο ενός μαρτύρα, στον οποίο απεικονίστηκε ένα πλάσμα με λεπτά χέρια και πόδια.

Στο σημείωμα αναφέρεται ότι ένας οδηγός στις 31 Ιουλίου 2018, περίπου 13 μίλια βόρεια του όρους Βερνόν, είδε ένα λεπτό πλάσμα περίπου 2 μέτρα ύψος. Το δέρμα του πλάσματος ήταν κιτρινωπό καφέ και το σώμα του ήταν τελείως άτριχο. Το σώμα του ήταν κοκαλιάρικο και τα χέρια του και τα πόδια του ήταν επίσης πολύ αδύνατα.

"Ο λαιμός ήταν επίσης σαν ένα ραβδί, και το κεφάλι του επίμηκες ωοειδές. Τα μάτια του ήταν εντελώς μαύρα. Αυτό το πράγμα περπατούσε γρήγορα στα χωράφια, και στη συνέχεια διέσχισε το δρόμο μπροστά μου ", περιέγραψε ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με τον οδηγό στην αρχή νόμιζε ότι ήταν απλά ένα ελάφι, αλλά στη συνέχεια κατάλαβε ότι το πλάσμα ήταν δίποδο. Στη συνέχεια, ο άνδρας επικοινώνησε με τον τοπικό ερευνητή Ron McGlone και του είπε τι είδε, αλλά ζήτησε να μην αναφέρει το όνομά του, αφού προφανώς φοβόταν την γελοιοποίηση.

Ο επόμενος μάρτυρας έστειλε στο site MUFON. Ότι είδε παράξενο πλάσμα, το είδε στις 17 Αυγούστου: Εκείνη την ημέρα, πήγα μια βόλτα στο πάρκο και καθ 'όλη διάρκεια μέσα στο δάσος είχα την αίσθηση ότι κάποιος μας παρακολουθεί. Το βράδυ πήγα πίσω στο πάρκο και γύρισα με φακό να δω αν υπάρχει κανεις μέσα στο σκοτάδι και είδα ένα ον.

Την ίδια στιγμή έβγαλε ένα παράξενο ήχο που μου θύμισε δεινοσαύρους από την ταινία «Jurassic Park». Η εμφάνισή του ήταν δύσκολο να περιγραφεί. Όταν το είδα, έβγαλα αμέσως το iPhone αλλά δεν μπορούσα να το τραβήξω μια φωτογραφία, η μπαταρία έπεσε απότομα, αν και πριν από λίγο είχε ακομα πολύ μπαταριά.

Αφού δεν μπόρεσα να βγάλω μια φωτογραφία, από τον φόβο προσπάθησα να βγω από αυτό το πάρκο το συντομότερο δυνατό. Αργότερα, σκέφτηκα ότι ίσως είχε τρομάξει, ήταν πολύ τρομακτικό και ίσως να ηταν άρρωστο, δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανα να δω ένα τέτοιο πλάσμα.

Η τρίτη αναφορά από την ίδια περιοχή στάλθηκε στον Αμερικανό ερευνητή Lon Strickler. Η ημερομηνία δεν αναφέρεται και το μήνυμα το έστειλε η κόρη της γυναικάς που είδε ένα ον . "Πρόσφατα, η μητέρα μου, ο οποία ζει στο Mount Vernon στο Οχάιο, μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι είχε δει ένα πλάσμα, όπως ένας εξωγήινος που πέρασε μέσα από το υπόγειο του σπιτιού της και εξαφανίστηκε,το περιγράφει ως ένα ψηλό και λεπτό με μακριά χέρια και πόδια. Το πρόσωπό του δεν το είδε καλά. Σύμφωνα με τη μητέρα του, έμοιαζε σαν εξωγήινος . Περιέργως, η μητέρα μου δεν είχε κανένα αρνητικό συναίσθημα, ούτε φόβο, κατά την παρατήρησή του. Σύμφωνα με αυτήν"

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications