Ολη η φασαρία για την Μόρια γίνεται για να πιέσουν μετακινήσεις προς την ηπειρωτική Ελλάδα
Ολη η φασαρία για την Μόρια γίνεται για να πιέσουν μετακινήσεις προς την ηπειρωτική Ελλάδα

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ήταν μία από τις πολλές ΜΚΟ που επιχειρούσαν στις ακτές της Λιβύης δήθεν μου τάχα μου,για να διασώσουν λαθρο, αλλά στην πραγματικότητα είχαν αναγάγει την διαδρομή Λιβύη – Ιταλία σε κανονικό ακτοπλοϊκό δρομολόγιο για λαθρο, σε αγαστή συνεργασία με τους διακινητές.

p> Δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η ιδια η Frontex, σε έκθεση της το 2016.
Η εκλογή Σαλβίνι έσπασε αυτό το απόστημα και η βρώμα έχει πάρει και την χώρα μας.
Αυτή λοιπόν η «φιλεύσπλαχνη» οργάνωση, που συνεργαζόταν με διακινητές και έβαζε λαθρο στην Ευρώπη παράνομα, σύμφωνα με την Frontex, κάνει υποδείξεις στην χώρα μας να πάρουμε λέει τα παιδιά (ανήλικα ετών 25) από την Μόρια να τα πάμε στην ενδοχώρα. Εννοείται βέβαια ότι μαζί με τα παιδιά θα πάρουμε και όλο τους το σόι στην ενδοχώρα, όπου ως ενδοχώρα βλέπε πλατεία Βικτωρίας, Ομόνοια και πέριξ, μην φανταστείς κανένα Χαλάνδρι, όπου μένει ο Καμίνης, σε διαμερισματάκι περιοπής, όλα πληρωμένα.

Αντί λοιπόν να τους καλέσει κανένας εισαγγελέας, να δούμε τέλος πάντων μήπως το θεάρεστο έργο που έκαναν στην Ιταλία, το έχουν υλοποιήσει και στην Ελλάδα βάζοντας στην χώρα τον κάθε πικραμένο παράνομα, τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν κάτι τίτλους νααααα με το συμπάθειο «πάρτε τους από την Μόρια»..

Ολη η φασαρία για την Μόρια γίνεται για να πιέσουν μετακινήσεις προς την Αθήνα κυρίως και την ηπειρωτική Ελλάδα. Οπως ξαναείπα δεν είμαστε χτεσινοί.

Καλά θα κάνουν τα ελληνικά ΜΜΕ να σταματήσουν να μας ζαλίζουν με τα λεγόμενα της κάθε ΜΚΟ και του κάθε αλληλέγγυου για το πώς περνάνε οι λαθρο, διότι δεν θυμάμαι να έχουμε υποσχεθεί και πεντάστερο και να το έχουμε αθετήσει οι απάνθρωποι.
Σε όποιον δεν αρέσει allez. Να βάλουν οι γιατροί το πλοιαράκι τους να κάνει το δρομολόγιο προς Τουρκία.
Να κάνουν και ένα καλό.

hellas

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications