5 Σεπ 2018

Κυριεύτηκε...από δαίμονα παίζοντας με τον «πίνακα των πνευμάτων» στο κινητό της (video)

Κυριεύτηκε...από δαίμονα παίζοντας με τον «πίνακα των πνευμάτων» στο κινητό της (video)

Με την τρίχα κάγκελο έμεινε το παραϊατρικό προσωπικό ενός νοσοκομείου στη Λίμα του Περού, όταν σε αυτό εισήχθη εσπευσμένα μία έφηβη με συμπτώματα… δαιμονισμένου!

Το γεγονός μάλιστα ότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των φίλων της, η 18χρονη Patricia Quispe έπαιζε πριν κυριευτεί από δαίμονες ένα παιχνίδι στο κινητό της με τον περιβόητο Ouija, επιτείνει την αίσθηση του ανατριχιαστικού, δίνοντας ολόκληρο… μενού για απόκοσμες συζητήσεις γύρω από τους έξω από ΄δω.

Μέχρι και οι γιατροί μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκαν, αδυνατούσαν να την κρατήσουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, καθώς έφερνε «ανεξήγητα μεγάλη αντίσταση», ενώ όχι μόνο το σώμα της είχε συνεχείς σπασμούς, αλλά φώναζε «666, αφήστε με να πάω»!

Νωρίτερα δε στο σπίτι της, οι γονείς της υποστήριξαν πως έβγαζε αφρούς από το στόμα, ενώ μιλούσε με βαριά ανδρική φωνή!

Και μπορεί τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης να πείστηκαν πως το σώμα της Quispe καταλήφθηκε από σατανικά πνεύματα, αναπαράγοντας το βίντεο, σε ένα σημείο του οποίου ακούγεται να λέει: «Δώστε πίσω το κινητό μου, οι γιατροί δεν ξέρουν τι κάνουν», ωστόσο πολλοί χρήστες του διαδικτύου έκαναν λόγο για… επαγγελματική σκηνοθεσία.

Οι γιατροί πάντως επιβεβαίωσαν πως αφού κατάφεραν να την ελέγξουν μετά από προσπάθειες μισής ώρας, την έστειλαν σε ψυχιατρική κλινική για τα περαιτέρω, αφού εκτός του… κάστινγκ για τον Εξορκιστή χαίρει άκρας υγείας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Κυριεύτηκε...από δαίμονα παίζοντας με τον «πίνακα των πνευμάτων» στο κινητό της (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications